Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За разлика од лани, кога трансфер рокот заврши пред да започне новата сезона, ова лето е променето односно се враќаат италијанците на стариот принцип.
Па така, затоа што последниот ден од Август се паѓа сабота, а недела е први, трансфер рокот завршува на 2ри септември.

Трансфер рокот завршува пред да почне сезоната а не во септември.

Трансфер рокот завршува пред да почне сезоната а не во септември.
Ne e veke taka, samo lani bese i zz, se otkazaa od toa, do kraj na avgust ke si trae ko porano, vo anglija samo ostanaa na ova pravilo, do startot na prvata utakmica u avgust.

Ne e veke taka, samo lani bese i zz, se otkazaa od toa, do kraj na avgust ke si trae ko porano, vo anglija samo ostanaa na ova pravilo, do startot na prvata utakmica u avgust.

Отвори го линкот што го постирав имаш за сите држави кога се отвора и затвора.

Отвори го линкот што го постирав имаш за сите држави кога се отвора и затвора.
dobro de ne e bitno, muabetot mi bese deka castiel izglea mislel deka ke teraat i letovo ko lani sto bese, pred prvata utakmica vo sezona da se zatvori transfer periodot, sea pak si e po staro.

dobro de ne e bitno, muabetot mi bese deka castiel izglea mislel deka ke teraat i letovo ko lani sto bese, pred prvata utakmica vo sezona da se zatvori transfer periodot, sea pak si e po staro.

Мислев на Премиер Лига.
И они се до 2 септември.

Мислев на Премиер Лига.
И они се до 2 септември.
greska im e ova, samo oni ostanaa do 8mi avgust, koga im pocnuva sezona, sea proveriv i na nekolku statii od nivnive mediumi. E sega ako nesto ne se promenilo od juni do sega, zasto od togas se tie vesti, pa da smenile, ama bas pamtam i za lukaku sea pred nekoj den koga citav, istovo go pisuvase.

p.s. i na transfermarket, sedi deka im e do 8mi[DOUBLEPOST=1562973000][/DOUBLEPOST]Bez da navlagaat vo detali, corriere della sera izlegoa so info deka Mihajlovic e seriozno bolen, i moral da odi na lekuvanje pa postoi moznost veke da ne e trener na Bolonja.

The Corriere dello Sport claims Sinisa Mihajlovic might have to leave his job as Bologna Coach to deal with a serious illness.

According to Saturday’s edition of the newspaper, Mihajlovic recently had tests and medics warned he should go ahead with aggressive treatment.

This would take a lot out of the Serbian tactician and he would not feel ready to continue working in these circumstances.

He will either make a statement or hold a Press conference on Saturday to explain the situation.

Последно уредено:
greska im e ova, samo oni ostanaa do 8mi avgust, koga im pocnuva sezona, sea proveriv i na nekolku statii od nivnive mediumi. E sega ako nesto ne se promenilo od juni do sega, zasto od togas se tie vesti, pa da smenile, ama bas pamtam i za lukaku sea pred nekoj den koga citav, istovo go pisuvase.

p.s. i na transfermarket, sedi deka im e do 8mi.

Моја грешка.
Тоа горе линкот е официјално и не е грешно. Пишува Англија до 02.09 ама се подразбира на државата но не се потенцира лигата.
Премиер Лига и Чемпионшип се до почеток на лигата 08.08 а Лига Еден и Два до 02.09

Синиша е сериозно болен, ја напушта Болоња. Наводно бил примен во болница поради грип и висока температура и се покажало дека има леукемија. Треба да одржи прес конференција денес...

Си одбра малиот клуб по мерка каде се дава шанса на млади таленти со одличен тренер.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Си одбра малиот клуб по мерка каде се дава шанса на млади таленти со одличен тренер.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Плус најбитно клуб шо форсира офанзивен фудбал, нешто што највеќе му лежи него, од сите споменати клубови мислам дека најдобар избор направи.

Ништо чудно и по препорака на Пандев да оди во Наполи, доста блиски се тие двајца а и Пандев е во супер односи со сите каде што бил освен рецимо Лотито.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom