Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Јас пак вчера случајно изгледав 2 филма и се осетив ко којзнае што да сум направил. До толку сум загреотаVcera imav watto den, izgledav 4 filma u eden den, toa se nema sluceno odamna...

Добар е, само уште да знаеше да глуми.
Иначе не сум во тек годинава со филмските остварувања. Што се има излезено и вреди да се гледа? (без суперхеројски)
Во приказната воглавно но и се останато освен во глумата. McAvoy си гази.Во што те разочара?

Е да, цело ова време Камерон имаше анксиозни напади и тешко дишење да не го престигнат...
Во приказната воглавно но и се останато освен во глумата. McAvoy си гази.![]()

Многу добарМене Мементо ме разочара, очекував повеќе од овој филм, нелинеарна приказна, не дека не сакам такви но овој беше ултра збунувачки.
Има плеј листи и да го гледаш како што треба, односно со правилен распоред на настаните... Туку ова https://www.imdb.com/title/tt0290673/ . Сум го гледал у кино Милениум на времето - една припадна па ја изнесуваа, а еден куп луѓе си излегоа 
Its Shyamalan, what did you expect? MCU blockbuster? lol
Освен Аватар, кога ќе му ги видиш другите проекти, он се држи кон мали граници, затворена територија, мал буџет, твистови, и пркос на очекувањата. Многумина очекуваа дека приказната ќе води кон некаков епик шоудаун на таа кулата што ја спомнаа, ама не се случи, и Шајко сам искоментира дека тоа беше намерно затоа што целеше кон тоа приказната да биде сместена во колку можно по-реален сетинг, а во вистинскиот живот дека не би виделе такви епски битки како кај Марвел или ДЦ. Во што до одредена мера се согласувам.
Мене единствено разочарување ми беше крајот, таман кога го открија твистот, и ги скинаа сите конци за понатамошно откривање на повеќе тајни. Шајко останува на трилогијата и нема да прави нови продолженија и мене тоа повеќе ми бодеше очи отколку се друго што се случи. Се останато до некаде имаше смисла. Се надевам сфаќаш на што мислам, не сакам да претерам со спојлери, сигурно има некои кои не го гледале филмов па да не кршам mood
За глумата мислам дека едини поплаки што чув беа за Брус Вилис, а за сите останати само позитивни критики.

Се надевам ќе продолжат добрите и очигледни кастинг улоги во Холивуд и наскоро ќе го видиме Нил Патрик Харис како The Riddler, Бил Хејдер како Стивен Кинг во биопик, Клајв Овен како постар Џејмс Бонд, Лана Дел Реј да пее песна во 007 филм и секако се надевам кога ќе дојде време за live action верзијата на Frozen за 20 години дека ќе може да уживаме во перформансот на Quvenzhane Wallis како Елса.