Фан клуб - РК Вардар

Мислам дека Скубе и Пастор ја имаат спукано уште во Сегед кога беа заедно.
Многу блиски беа тогаш играа во слободно време и тенис,очигледно се дружеле.
После наеднаш искочи Скубе да дојде во Вардар и тоа Јуни месец мислам беше.
Еве сега Скубе на крај му вика уште еднаш докажал каква личност е...

Очигледно е гомно...;)

Ova psihopatov lici na onoj tatkoto od Seranovi, ne mi teknuva kako se vikase. Kelav, vegji ko dzoger i metla spoeni vo edno, holesterol nad nivo, trigliceridi urlaat, uvek nervozen i na nozh so sekoj, samo sto ova kopilevo Pastor glumi vo tragedija namesto toj glumecot koj glumi vo drama/komedija grmehehehehehehehehe

Uste ednas: AJDE PASTOR PUSI MI GO KUROOOOT
Diego

Интересен факт, заедно беа во група, сега се на Фајнл фор..:ROFLMAO:
gge.JPG
Ждрепката за полуфиналето е инаку во вторник (7 мај)

Еве како игравме со нив сезонава:

Веспрем-Вардар 25-27
Вардар-Веспрем 27-29

Киелце-Вардар 31-27
Вардар-Киелце 28-27

Вардар-Барселона 26-30
Барселона-Вардар 34-26

Iskreno ne bev vo moznost da ja gledam utakmicava, a ko so gi citav kom i sea od koa ja izgledav rep sfativ deka sum se spasil od srcev udar u pm .Kakvi gomna ispadnaa Makeda i Kanjelas pa ova e da se zasramis.Kako i da e za ova vredi i cela zasteda sa se spicka i od rab da te izbrkaat

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Мене ме интересира што се дешава со Горбок? Играше против Металург. ЛШ не го стави да игра ич, а више два ипол месеци, ако не и повеќе тренира со екипата. Во подготовките играше пред да се повреди и делуваше како да ќе биде играч што ќе биде битен сезонава. Сеа, откако се врати од повредата изгира некоја минута со Мопеље и со Загреб дома, колку да не се биде без ич, 2-3 мин првата со Сегед, и сеа не влезе воопшто во игра, иако играше со Металург. Со Еурофарм исто многу малку влезе. Со оглед дека има 36 години и што се враќа од посериозна повреда, толку од него?

Ви текиња на муабетите од почеток на сезона кога беа извлечени групиве? :D :D

Го изедовме со ждрепкава. У пм.

Пекол,иначе не е Целје туку Кристианштад.
Овде е тешко група да поминеме а не за пласман да се бориме.:eek:

Пакао :D

Уште Цеље место Кристинштад да го добиевме и не можеше да биде полошо. Ќе биде претешко да ја поминеме и групава...

Инаку многу тешка група. Ни се врати за лани што бевме во полесната.

По две години први во групата сега легитимно прашање е дали ќе поминеме.

Проаѓаме!!! Кристианштад & Мешков Sorry :(

Раул да не ги влече ждрепкиве :icon_lol::icon_lol:
Изгор група.. Псж ќе се прошета у групнава фаза. Полесни им се него нас лани шо ни беа.

Очекувам да ја поминеме групата, али се над 6то место ќе биде премија.

Групата е тешка, но тоа воопшто не треба да не обесхрабрува.

Ни фалат уште најмалце 2 играчи во тимот (десен бек и пивот) и се надевам дека следната недела ќе има вести на тоа поле за да можеме да бидеме компетитивни во ЛШ, СЕХА и на крај на сезоната и во домашното првенство.

Може да се очекува да се помине групата ама за повеќе ќе видиме месецов, што и како ќе се донесе за да се подесат очекувањата.

Ееееј ама го отупевте со песимизмов на темава бетер од битолчани сте станале.

со модераторот ако сака ќе се кладиме и за влез во 1/4 финале секако ќе му ја испијам :ROFLMAO:

Од мене дополна со мезе по избор. Песимисти повелете, пријавете се, а админот нека ги архивира кладбиве, па во март да се знае кој пие кој плаќа :D

Го изгоревте модераторов :oops::oops::oops:

Бонус:
Откако се закопа Вардар, и Киелце почна да се закопува :D

Имаше муабет дека Киелце ќе пропадне ама не сум го копирал :/

edino pozitivno e sto kielce e u nasata grupa pa eden konkurent pomalku.

Golman za bekap na maliov e must ako iame ambicii za pominuanje grupa u LS.

И тоа е тоа у кратки црти.

Од "ej ke se jademe so kristijanstad za da pomineme grupi" до Фајнл Фор.

:cuc:

Ви текиња на муабетите од почеток на сезона кога беа извлечени групиве? :D :D

Го изгоревте модераторов :oops::oops::oops:

Бонус:
Откако се закопа Вардар, и Киелце почна да се закопува :D

Имаше муабет дека Киелце ќе пропадне ама не сум го копирал :/

И тоа е тоа у кратки црти.

Од "ej ke se jademe so kristijanstad za da pomineme grupi" до Фајнл Фор.

:cuc:

pa ne bev daleku lol... ocekuvav 3to mesto u grupa, keln i pehar za kraj

sto znam, na prv pogled mislam so pravo bea reakciite, mislam deka site ocekuvavme barsa i vesprem da zbrisat se, za mene iznenadvanje bese sto vesprem imaa pad. iskreno mislev kielece go nema srceto na vardar i deka nema da pominat ama ete i oni izginaa se fati majata od vardar kaj niv. ocekuvav poveke od montpelie i svabite ama toa e toa...

za f4 sega... so koj bi sakal da igrate i zosto? daj da cueme zelbite hahaba

jas sum za vesprem. mislam deka so niv imame najdobri sansi.

kielece se napaleni a i posle epizodata so talant patuh mislam ke bidat mnogu nezgodni za nas, duri bi rekol naj nezgodni.

barsa ne tepaa dva pati i tesko ke e so niv ama ako ne potcenat se e mozno. mislam deka oni so kielece ima da se potrosat dosta sto ako ni padne vesprem i pomineme nekako mi dava nadez deka i niv ke gi skineme u finale.

znam povketo gledate od tuka natamu e nebitno i e bonus ama zaebi toa, rakometarite veruvaa, veruvaat taka da treba i nie.

ideme u keln po peharot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom