Фан Клуб: Интер

Очекувам у второ да се самоубие пак ќељавиов со некоја глупа тактика/измена

ke gleate repeticija, udrete vnimanie na skiniar za golot :)
ne znam sto cuvase, sto praese, so planirase da prai tamu, poise mu smetase na handa, na negova dusa ide golot.

ke gleate repeticija, udrete vnimanie na skiniar za golot :)
ne znam sto cuvase, sto praese, so planirase da prai tamu, poise mu smetase na handa, na negova dusa ide golot.
Во иста секунда го пишав тоа ви серија а[DOUBLEPOST=1556395327][/DOUBLEPOST]И плус мислам тоа врз Икарди беше пенал

Исцрпени се сите зборови кои го дефинираат спалети како Путка.
Реми е ок, реков пред некој ден секој бод со наполи и јуве е плус, удинезе, емполи и киево, 7 бода од тука ако имаат и одат во ЛШ, ама у модерна ера на фудбал ваква пичкарска бараба да си со измениве е тоа никад нема да го сфатам, и тоа на домашен терен.
Едни ајакс им влегоа со клоци и боксови, 1 тон неискуство у екипа, од тренер до играчи, овој види го закоравениов стратег и тактичар, дното го опипуе.

Мислам дека едвај трчаме од 60-та минута натака. Имавме еден куп шанси во прво, да влезеше уште една ќе добиевме. Вака, нерешено е реално, гол уште еден саат немаше да дадеме, поблиску бевме да примиме.

Колку е слаб Жо Марио не ми се коментира..не е можно од онаква ситуација да шутни а Весино на повратна сам му се отвора и комплетно не беше чуван од никој:facepalm:..и тоа Јувентус со пола сили ни играше онака колку да изигра и апла се познаваше дека не се замараа...и пак онај Перишич све да му изнаебам успеа од 5 метри вголман да ја погоди...на домашен терен ги пречекавме Аталанта,Лацио,Рома и Јувентус..ниту една победа,од можни 12 само 3 бода и тоа со Рома дното го допревме кога чуваа нерешено и Ханданович губеше време:facepalm:

Не ми е јасен Ханда некојпат. Голман на шут од 18 метри, на статива што треба он да ја чува, да не проба да се фрли. Јес да беше маркиран ама имаше мн време да реагира. Некојпат од кожа ме вади тоа негово понашање. Капитен го ставија...

Ako go ostaat Spaleti i sledna godina ne znam sto da kazam, osven deka ambiciite na klubov se svedeni na minimum. I denes pak ni e izgovor deka nemavme sili posle 60ta minuta? Pa kaj se umorija primadonite, na zurkite u Milano? Spaleti klasika, rano vodstvo i se zadovoli so toa, zosto bi idele na vtor gol dajte vi se molam, gluposti zivi. Juve grogiran, u prvo ne znaeja kade teraat, da bevme normalna ekipa 3 komada ke im zakacevme ali jebiga, Spaleti efekt.

Perisic ne mozam da go smislam, lele kakvo kancer stvorenje e auuuuuuuuuuuuu, abe se ezham koga ke go vidam na ekran, normalno vo negativna smisla.

Handanovic povtorno so pogled ja isprati topkata u svojata mreza, ne deka imase mnogu sansi da ja odbrani, AMA FRLI SE BE GOMNO EDNO SECENO MRTVITE DA TI GI EBAM JAS NA TEBE. Da zemam kompilacija od primenite golovi da mu napravam garant 90 posto ke bidat so pogled isprateni, sve linijasko mu ebam. I ti mrs od Inter krv ti ebam.

Radja mrs i ti od Inter, ti ebam igracot za 45 minuti.

Pocnuva da mi se gadi od imeto Inter, koga ke gi vidam vo Inter vo bilten, na fb, na insta, VO KOLA GO IMAM ONA AMBLEMOT ZAKACENO, na frizider magnet Inter, privezok na klucevi Inter, DA TI EBAM MAJKA U PICKA INTER STO MI SE POJAVUVAS NASEKADE U ZIVOTOT. MRS

Од дневникот на Џои:

Марио делува многу брз и спретен со топката..има квалитет во него и тоа се гледа само психички да се среди и да игра најредовно што можи.

Се изненадив од Марио,стварно делува како играч што можи да направи разлика доколку се вклопи во екипата и игра редовно..

Тоа Марио искина со Џенова/Лацио и од тогаш стручњакот не го стави воопшто..неможам да му ја разберам логиката

Марио за него е Кевин Де Брујне моментално.

Следи плот твист:

Колку е слаб Марио дури туѓ срам ме фаќа..

Жо Марио реално толку му е капацитетот и освен за играч од клупа не е корисен на поинаков начин...

Колку е слаб Жо Марио не ми се коментира

Каков малер си @Трибиани, го пофали, го запусти :pos:

Мораше да победиме, добро го отворивме натпреварот, и како по обичај се изгубивме во вториопт дел.

Сега ке мора да се бара барем бод во Неапол, и да се победат супер мотивирани екипи кои се борат за опстанок.

Имаме тежок распоред, а ја имаме за конкурент Аталанта која има капацитет да победи се до крајот.

Засега, најреални шанси имаме ние и Аталанта за топ 4.

Вчера ве поздрави и Спалето после натпреварот:
Spalletti: 'I'd stay 100 years at Inter

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom