Фан Клуб: Интер

Лаутаро има страшен потенција, све има што треба да поседува една модерна 9ка, далеку е од икарди профил на играч.
Па и со глава како игра, ова верувам е изненадување за сите, 2 гола што даде, ги даде со глава и тоа од тешки сиутации, не некои зицери каде и политано би постигнал гол со глава.
Плус начинот на кој асистира и ги проигрува играчите, дефинитивно може да игра со Икарди у тандем, не знам зашто спалети се плаши од таква формација, еднаш само проба со сасуоло на старт и толку.

Неколку од тие обиди за асистенција плачеа за Икарди.

УЕФА после шаќири, трансферот на Политано го прогласи за една од кражбите ова лето, земени се тие параметри, начинот на кој е дојден играчот во тимот, и неговиот импакт врз играта на клубот, прво место швицарскиот алпски меси, второ политано.
Милион% го откупуваме миџетов, јак играч испадна, од меч у меч напредуе, и у оние натпревари каде што губевме бодови највеќе се истакнуваше, со аталанта пенал изнуди, со сасуоло исто беше једини што нешто праеше на терен.
Скептик бев дека ќе се наметне вака, али добро е, сеа за сеа ја оправдува довербата што му се дава, а за балде, сеа зима залет, наредни 4 утакмици Перо ќе стартуе, овој задњи 10 мин ако има среќа ќе влага, класика спалети, и он и лаутаро.

Тоа Марио искина со Џенова/Лацио и од тогаш стручњакот не го стави воопшто..неможам да му ја разберам логиката

Скептик бев дека ќе се наметне вака, али добро е, сеа за сеа ја оправдува довербата што му се дава, а за балде, сеа зима залет, наредни 4 утакмици Перо ќе стартуе, овој задњи 10 мин ако има среќа ќе влага, класика спалети, и он и лаутаро.
Добро што си бил скептик. Јас викав дека нема многу разлика помеѓу него и Кандрева :facepalm: :facepalm: :facepalm: :ban:

Кандрева ќе го промашеше зицерот и без голман да играа :pos:

Политано газење дечкото , значи замисли да треба да го чуваш еј, какви движења има , зглобови крши. А многу мерак ми се напраи за Лаутаро и Кеита ама знаејки го келавиот против Тотенхем ке еволуира во Бенитез и ке старта исто ко што старташе против барса ке иде на 0-0 . Лаутаро и Кеита наредни стартери можда у некоја куп утакмица.

Рутинирано.
Кандрева и жаомарио све што допреа,све поебаа.Со господ напред зимоска 2цата у пакет што подалеку од интер!
Кеита и Лаутаро искинаа,се надевам ќе му дојде умот на ќелавоно на клупа.
Кеита е "робен у најдобри дани" за перишич у моментов!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Лаутаро МОРА да игра повеќе!!!

Кеита во еден натпревар покажа дека е подобар апсолутно во се од Перишич, дури и во дефанзива...
За Политано нема потреба да се коментира, веќе станува незаменлив во тимот.

Сепак не очекуваме никакво изненадување во среда, келавиот ке игра со веќе "проверен" состав.
Единствено може Наинголан да игра место Валеро и тоа е тоа.

Ne moze da se sudi od eden naptrevar, ama grev e da go zakovas na klupa posle vakvo izdanie, istoto vazi i za lautaro, narocito sto primer na pozicijata na balde, igra igrac koj e vo uzasna forma i toa sekoj go znae, periodov i se kritikuvase dosta sto igra loso za tim a dobro za reprezentacija niz mediumite.
Aj za lautaro treba da se menja formacijata ama za perisic koj kur, ne smee da ima status ko da e mesi u ekipava.

So totenhem sea ke izlezat so kopacka sredina, ke bide macenje toj mec, podefanziven pristap, podefanziven roster, nema da ima gz da izleze so broz, naingolan, a napred lautaro, ikardi, perisic i politano, a bas me interesira eden vakov inter kako bi izgledal na terenot.

Ne moze da se sudi od eden naptrevar, ama grev e da go zakovas na klupa posle vakvo izdanie, istoto vazi i za lautaro, narocito sto primer na pozicijata na balde, igra igrac koj e vo uzasna forma i toa sekoj go znae, periodov i se kritikuvase dosta sto igra loso za tim a dobro za reprezentacija niz mediumite.
Aj za lautaro treba da se menja formacijata ama za perisic koj kur, ne smee da ima status ko da e mesi u ekipava.

So totenhem sea ke izlezat so kopacka sredina, ke bide macenje toj mec, podefanziven pristap, podefanziven roster, nema da ima gz da izleze so broz, naingolan, a napred lautaro, ikardi, perisic i politano, a bas me interesira eden vakov inter kako bi izgledal na terenot.
Еден таков Интер ќе прими 3 гола.

Еден таков Интер ќе прими 3 гола.
na koja osnova go tvrdis toa :)
a sto ke napravi eden inter so vesino i broz u sredina, a desno diambrosio mrtviot, ke ide na rezultat, 0-0, gol tesko da dademe taka i da nametneme igra.
Lautaro ako go gleas kako igra, predobar presing vrsi i se vraka nazad, neumorno igra dodeka e na terenot i celo vreme trca i brka napred, ne znaci deka ako ko profil na fudbaler e napagac, a igra mesto nekoj od sredina, deka defanzivata bi trpela.

Stoznam, smetam deka umre vremeto na defanzivno orientiranite sredini, denes fudbalot bara sto e mozno poveke univerzalni igraci i vonseriski talenti, vidi siti so kakov profil na igraci igra, ili klop so liverpul. Nekad i napad e najbolja odbrana, a fakt e deka koga spaleti igra na rezultat i se brani, obicno potop ni se desava, zasto covekot ednostavno preslabo stoi na toj plan, iako e italijanec. Alegri na primer od druga strana e razlicna prikazna, ili Anceloti, koj isto, pocna da igra 442 formacija, so 2ca napagaci i dve krila, i samo 2ca centralno u sredina pa taka i liverpul padna u neapol a i se drzea u pariz isto, nereseno izvadija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom