И Тормунд и дружината епизодава рекоа дека ако издржат коњите, би можеле да стигнат до Винтерфел пред Најт Кинг за да ги предупредат. Се кладам дека ќе има некој после наредна епизода кој ќе се буни за тоа како стигнале пред Најт Кинг.А некој да објасни малиот Амбер како стигна за саат време на таа далечина?
Yeah, cuz fuck logic.И Тормунд и дружината епизодава рекоа дека ако издржат коњите, би можеле да стигнат до Винтерфел пред Најт Кинг за да ги предупредат. Се кладам дека ќе има некој после наредна епизода кој ќе се буни за тоа како стигнале пред Најт Кинг.
Со еднорог =DА некој да објасни малиот Амбер како стигна за саат време на таа далечина?
Дали Гендри ќе проба волчјо месо?Ќе проба ли Арја конечно месо од елен?
Јас се кладам дека Арја е lesbian. Она може со Јара да разменува течности, не е по месото.Ќе проба ли Арја конечно месо од елен?
Изгледај ја уште еднаш епизодата и обрни внимание на погледите кои му ги пушта Гендри, на почеток коа доаѓа, како и во ковачницата.Јас се кладам дека Арја е lesbian. Она може со Јара да разменува течности, не е по месото.
Пешки.А некој да објасни малиот Амбер како стигна за саат време на таа далечина?
Како?Ептен anticlimactic ми беше моментот Сем кога му кажа на Џон дека е Таргаријан. Као малине деца од инат ко ќе му кажат на комшиското дете дека е посвоено. Можеа тоа малце поасално да го изведат.
Не знам зошто баш на Сем му доделија да му каже на Џон за потеклото, нема логика па уште и после тоа откако дозна дека Дени му го изгоре семејството, чоекот преокупиран со сопствената мака уште да му ја мисли за тоа кој му биле мајка и татко на Џон..Како?