Game of Thrones

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.381
Поени од реакции
3.180
Ми се допадна епизодата.
Ги опфатија сите ликови, си направија каков таков муабет и Грејџој ја ебеше кралицата. Веројатно тој е најзадоволниот човек во Вестерос сега, Серсеи секако не изгледаше така.
Дани отсекогаш ме живцирала, и сега го прави истото. Ама сестра ти не ме сака, искарај ја. Ок.
Санса ми е еден од омилените ликови, таа цела траекторија на ликот нејзин ми се допаѓа и се надевам дека ќе ја има во крајните епизоди.

Наредна епизода не верувам да почнат со битката, пак ќе има дрн дрн муабети и политики глупи, третата епизода ќе биде масакарот. Ако треба да типувам на неколку фаци што мислам дека ќе одат во таа епизода, Џејми и Бриен, Џора, Тормунд, Берик.
До крај желба ми е да има бар пола епизода посветена на Вокерите, како, што зашто. Дали со визии на Брен, дали со визии на Ноќниот, не ми е гајле, само да се разреши нивниот прашалник.
Утепа се од ебање...цццц...на толку барање и тоа апла(како дунда со векови да не е видел)....па она пост фалење...а ние од тоа ебање ништо не видовме...аматеризам невиден.....и друго "дани" му вели на овој ропакот да ја стопли...овој место да собере некое дрвци со тоа "змејовите" да запали огинче...он на ладното во грмушките....

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.611
Поени од реакции
6.406
Дешавките во епизодата беа очекувани и на место, незнам што се буните. Тоа што е трн во око е слабата тензија при моменти кои требаше да не здрмат, плитките дијалози и слично.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Џуџето ептен го отупеле...:place::place:
Не е толку глуп колку што се има нешто договорено со Серси.
Додуша неговиот лик е најразочарувачки во споредба со претходно, факт, али сега и мати нешто.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.169
Поени од реакции
46.330
"We could stay a thousand years. No one would find us," Daenerys says to Jon.

"We'd be pretty old," Jon says. "It's cold up here for a southern girl."

"Then keep your queen warm," Daenerys replies, as the music swells and the two kiss with the waterfall and two dragons in the background.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не е толку глуп колку што се има нешто договорено со Серси.
Додуша неговиот лик е најразочарувачки во споредба со претходно, факт, али сега и мати нешто.
И мене ми е некако сумњиво, или стваро е затупен, со оглед дека и во Есос и во војната против Ланистерите направи ептен глупи потези, или намерно саботира, само што не ја гледам мотивацијата кај него за второто.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
И мене ми е некако сумњиво, или стваро е затупен, со оглед дека и во Есос и во војната против Ланистерите направи ептен глупи потези, или намерно саботира, само што не ја гледам мотивацијата кај него за второто.
Може не саботираше тогаш, али после муабетот насамо што го имаа откога Серси им кажа дека не пушта војска и откога дозна дека е бремена, мислам дека е повеќе свртен накај нејзе, ако ништо друго, бар за детето. Тирион реално никогаш не ја мразел Серси, а уште помалце децата. Еден Џофри што се не му правеше, па не го пипна. Дури и ете сега да не се договорел ништо, ако дојде да бира, гарант ќе ја бира сестра му и фамилијата.
Е сега што оваа го мрази од дно на душа и е ненормална цела, па му прати да го убијат ако не дај боже преживее на северот, тоа е друга работа.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
А што правиме со хуморот како од суперхеројски филм? :brlav:

Kajgana Shop

На врв Bottom