По Toy Story, How to Train Your Dragon е веројатно најдобрата анимирана филмска трилогија! На ништо друго, ете, не може да ми текне.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По Toy Story, How to Train Your Dragon е веројатно најдобрата анимирана филмска трилогија! На ништо друго, ете, не може да ми текне.
Многу е полош од останатите 2, да, ама убаво заокружување на приказната е, и ме фати на емоции, затоа таква оценката.si go precenil trojkata, mnogu e los
Anon is back. Навистина is back!Disregard the прерамка.
Ако ме кикне јутуб за копирајт
Другар беше кај девојка му во Берлин. Отишле у еден специјален кафич. Ама специјален. Намерно отишле. Ми прати слики.
На сликите, на ѕидот се гледаше еден постер. Му ѕвонев на Месинџер му викам зимај го постерот и почна да се смее ептен(?).
Другарот дојде пред некој ден од Берлин. Ми го донесе постерот. Се смеел (!) затоа што уште пред да му кажам они веќе наумиле да го земат.
И најјакото на свет е што кафичот се реновирал и другаров само им кажал дека има другар што најмногу го свиѓа филмот и самите се понудиле да го дадат постерот уште пред да им го побара. А бе крај.
КОГА КОЦКИТЕ ЌЕ СЕ ПОГОДАТ.
Кафичот е секако тој со пијаното кај што свири Викторија и си имаат моменти со С(З,Ѕ)оне.
Тизер-трејлерот (или што и да е) кој ги разбранува духовите (а богами и либидото) на инаку примерните форумџии Како надоврзување на постот на Вато од погоре, го следи истиот начин на снимање со камера и ист сетинг (ходник).So e fintata so shining?
A poentata na filmot so e?Како надоврзување на постот на Вато од погоре, го следи истиот начин на снимање со камера и ист сетинг (ходник).
Инаку супер е филмот и ми е еден од омилените.
A poentata na filmot so e?
Poluduva jack nicholson neso zaradi hotelot ili?
Отприлика. Ама во книгата малце е различно и Стивен Кинг се буни заради тоа. ЕмтоеA poentata na filmot so e?
Poluduva jack nicholson neso zaradi hotelot ili?