Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко да е натуралец , до пред 1-2 год беше онака просек а вежба одамна и сега у последно време се стегна нешто...
Се согласувам, ама се дружи со никса,ништо чудно и он да зема мала количина тест.

Се согласувам, ама се дружи со никса,ништо чудно и он да зема мала количина тест.
И јас се дружам со доктори, па не сум доктор... И јас имам пријатели кои користат стероиди, па јас не сум земал, имам и пријатели кои пушат па не сум запалил цигара... Немојте со овај се дружи со онај, глупи муабети...

И јас се дружам со доктори, па не сум доктор... И јас имам пријатели кои користат стероиди, па јас не сум земал, имам и пријатели кои пушат па не сум запалил цигара... Немојте со овај се дружи со онај, глупи муабети...
Лол не се вознемирувај, тоа онака саркастично е кажано...

Здраво, вежбам 7 месеци 5 дена во неделата.Имам резултати и сега сакам малку да го стопам салото околу половината за до летото ама некако не ми оди најдобро. Сега земав WHEY Iso и creatine од biotech. Висок сум 180цм и тежок 80кг. незнам дали да земам некој топач на масти или не. Некој предлог?

Здраво, вежбам 7 месеци 5 дена во неделата.Имам резултати и сега сакам малку да го стопам салото околу половината за до летото ама некако не ми оди најдобро. Сега земав WHEY Iso и creatine од biotech. Висок сум 180цм и тежок 80кг. незнам дали да земам некој топач на масти или не. Некој предлог?
Намали на јаглехидрати, зголеми на протеини и ќе пуцаш :D

Ако не ги измениш навиките стари и начинот на живеење, како што ти кажаа погоре (иако јас не би одел на сразмерно налаки јаглени зголеми протеин) тешко од бизнисот за кратко време да грмиш на плажа.

Препорачајте немасни урда и сирење.

Козја урда од Зелен пазар. На средината на пазарот има дуќанчиња, во еден од нив три жени продаваат млечни производи, земи од жената десно од вратата што е (Вики)

Козја урда од Зелен пазар. На средината на пазарот има дуќанчиња, во еден од нив три жени продаваат млечни производи, земи од жената десно од вратата што е (Вики)
Фала ти. Но моментално не сум во СК и не можам да бидам. Само по маркетиве што има...

Само во Кам ја има мислам, 7.5% масти.
0f31a8277a68f20eecc0443f2a5c02e1.jpg

Sent from my Huawei Honor 8x using Tapatalk

Во моментов оваа е како најдобар избор ако се спореди вкус и количина на масти, ја имате во кам оваа што ја ставил @Krk1 околу 50 денари е една чаша.
Инаку ретко се наоѓа од Идеал Шипка, во Тинекс последно имав земано со 1.7гр масти, нискомасна пишува на неа, али е далеку погрда за јадење од оваа од Кам, како прашок да јадете :)

не мислев на таква шема..:tapp: Sustanon 250,Deca,Winstrol itn.. :vozbud:
Во МК може да се најде Winstrol?[DOUBLEPOST=1554152744][/DOUBLEPOST]
Во моментов оваа е како најдобар избор ако се спореди вкус и количина на масти, ја имате во кам оваа што ја ставил @Krk1 околу 50 денари е една чаша.
Инаку ретко се наоѓа од Идеал Шипка, во Тинекс последно имав земано со 1.7гр масти, нискомасна пишува на неа, али е далеку погрда за јадење од оваа од Кам, како прашок да јадете :)
Пишува 12.7г. протеин во 100 г. урда. Ако 52 денари е 400г., тогаш поефтино ти е да јадеш 200г. од нејзе после тренинг наместо една доза Whey :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom