Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.853
Поени од реакции
12.356
Овие што ќе се распаднат - ќе се распаднат. Туку дајте да ги прибериме фановиве нивни кај нас. Една поделба да направиме кој кого ќе земи. Донев не знам дали ќе го сака некој ама ќе се најди ваљда.
@Peja989 кои се твои пикови за кај нас?

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Овие што ќе се распаднат - ќе се распаднат. Туку дајте да ги прибериме фановиве нивни кај нас. Една поделба да направиме кој кого ќе земи. Донев не знам дали ќе го сака некој ама ќе се најди ваљда.
Нека иде во фан клуб Јувентус, на луцидниот Сладоледџија и Макарон им треба заменик капитен.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.853
Поени од реакции
12.356
Нека иде во фан клуб Јувентус, на луцидниот Сладоледџија и Макарон им треба заменик капитен.
Абе не е само да оди. Треба и да го приберат. Размислете и вие што ќе земате :pos:

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
@Kostic е резервиран за во наш фан клуб. Он од секогаш имал симпатии кон Јунајтед само треба да излезе од дупката кај што е пикнат моментално и да си ја отвори душичката. Со две раце би го примиле :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
@HoT _iCe е наш чоек, прф пик на драфт :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.853
Поени од реакции
12.356
@HoT _iCe е наш чоек, прф пик на драфт :D
Зимај го Одоита :D[DOUBLEPOST=1550839951][/DOUBLEPOST]Инаку мислам дека ќе се јави чика Перез кај надлежните и ќе им дадат шанса летово на Челзи да пазарат и таман да можат Хазард да им го дадат на Рејал

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.700
Поени од реакции
88.709
Сега уште Хазард да се чекира во Мадрид, и толку од Челзи...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.853
Поени од реакции
12.356
П.С @Факе вие пивцето соберете го во ваш фан клуб. Отсекогаш сте се сакале, време е тоа да се официјализира :rolleyes:

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Донев е на двојна лиценца во Твитер, не го засега многу информацијава.

Член од
4 јуни 2016
Мислења
477
Поени од реакции
421
Нема врска ова, банот е заради последните неколку трансфер периоди. Им падна жал на Фифа ради промашените трансфери на Челзи во последните неколку години па за нивно добро им опна бан. Да се оладат малку и да подразмислат за понатаму. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom