Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледај ги сиротињите, го започнале мечот со 8 играчи аххахахахахаха
Odlicno video brat, sekoe dobro.Првите неколку секунди*+**(на страна што и како се случи)
*Да не се заборави фразата
**Овој пат без ниви![]()

Каков селски тим се овие Интер мајко мила. Протестираат на се живо и диво, прават чисти стартови за жолт се фаќаат за глава и ми глумат чесни и изненадени и што ли не.
А колку лош старт беше ова на Далберт, минимум за жолт беше. Не дадоа добра снимка, видов за момент судијата слушаше и од ВАР сугестии, ништо чудно да имаше основа и за нешто повеќе.

ДАмброзио секоја чест![]()
Финансиски проблеми, загубија пола тим и денес играа со се што имаат, а претходно три натпревари предадоа со службен резултат, а денес ако предадеа ќе ги избркаа од лигата.
Прво на терен излегоа со 8 играчи, а осмиот ја заборавил картичката дома па отишол по неа и кога се вратил веќе било 62 минута и 17-0, ама пак влегол во игра. 
[DOUBLEPOST=1550432236][/DOUBLEPOST]Него оваа Џони да ја играше 1-1 и 3+ ќе завршеше Х и 0-2 
Се ќе сфатам ама оваа мисла да дојде од фан на Јувентус...Каков селски тим се овие Интер мајко мила. Протестираат на се живо и диво, прават чисти стартови за жолт се фаќаат за глава и ми глумат чесни и изненадени и што ли не.

Ти со овој пост го опиша Џорџо КиелиниКаков селски тим се овие Интер мајко мила. Протестираат на се живо и диво, прават чисти стартови за жолт се фаќаат за глава и ми глумат чесни и изненадени и што ли не.
А колку лош старт беше ова на Далберт, минимум за жолт беше. Не дадоа добра снимка, видов за момент судијата слушаше и од ВАР сугестии, ништо чудно да имаше основа и за нешто повеќе.
Za da iskombinirano imaat poise bodovi od nas..Odma si se branat fanovi na ekipi koi se -20 i -30 boda od Juve![]()
Ако бев фан на Кротоне ќе ти сменеше нешто?Се ќе сфатам ама оваа мисла да дојде од фан на Јувентус...
За аути и корни трча цела екипа накај судијата и прави притисок, и тоа со години се дешава ова, а земал коментира дека Интер биле селска екипа што плачела кај судии.![]()