Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам зашто Интер се потпираа на таков полу-карактер и што точно очекуваа од лик што живее во реално шоу со жена што не е у винкла. Разбирам голови све тоа, ама мора некој таму да знаел дека ова е темпирана бомба и дека кога-тогаш ќе се случи нешто што не се пегла со договори, пари и капитенски ленти.
Лани да го продадеа ќе извадеа повеќе сигурно, летово ќе има драмолетки и ќе мора пошто-пото да го продадат. Ете Реал се спомиња за него, ама ја баш не сум сигурен дека Перез би си дозволил да има работа со некој како Ванда , можам само да замислам колку напиња таа жена што си игра супер-агент во слободно време.
Ikardi ima uste dve godini dogovor, a klauzulata mu e 110m taka da dzabe nema da otide sigurno.

Не знам зашто Интер се потпираа на таков полу-карактер и што точно очекуваа од лик што живее во реално шоу со жена што не е у винкла. Разбирам голови све тоа, ама мора некој таму да знаел дека ова е темпирана бомба и дека кога-тогаш ќе се случи нешто што не се пегла со договори, пари и капитенски ленти.
Лани да го продадеа ќе извадеа повеќе сигурно, летово ќе има драмолетки и ќе мора пошто-пото да го продадат. Ете Реал се спомиња за него, ама ја баш не сум сигурен дека Перез би си дозволил да има работа со некој како Ванда , можам само да замислам колку напиња таа жена што си игра супер-агент во слободно време.
Нема да можат да беснеат таму. Има и други квалитетни играчи и ѕвезди. Ќе си биди само уште еден играч. Ќе поигра некоја година и тоа е тоа. Ако почнат со вакви глупости, Перез одма ќе го исшутира и готово. А да појди пример во Челзи ќе биди истото како сега. Главен играч, ѕвезда и нема да знаат со жена му што глупост попрво да направат

Кој ќе ја нападнат Рамос, Крос на Ванда нема да и текне веќе за договори и слично.. Паметот све у ... ќе и биде...

Вчера и на Стек му реков, да не отиде у Јуве па да биде смеење...

Шефот на Јуве нешто изјавуваше дека се мислел (лани) дали да го земе Икарди (као демек шок трансфер) но му се укажала прилика за Роналдо...

Ништо чудно летово да го земат.

И мене то ме удри вчера. Колку и да е квалитетен ваков карактер е рак да го имаш во клубот. Балотели е бајче за него

И мене то ме удри вчера. Колку и да е квалитетен ваков карактер е рак да го имаш во клубот. Балотели е бајче за него
Не бе зашо.... нели зборите до Интер е, не може авторитет да му наметне. Ете вие ќе ми наметнете.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Moze, za dybala smesta, i onaka izleze vakvo info pred nekoj mesec :)))

Inace dosta delikatna stvar ke e vakov transfer, klauzula nema za klubovi od Italija, taka da inter moze da bara mnogu, ili da bara igraci, a ova vtorovo sigurno ke bide so ogled deka nema juve 150m za nego da dadat sigurno.
Taka da edna vakva zdelka bi se realizirala samo ako dybala bi bil vklucen u cel toj transfer, isto igrac koj ne mu ide bas naj naj u juve, narocito otkako dojde ronaldo.
Ali i u edna vakva situacija, dybala treba da e soglasen, taka da predelikatno e sve ova, od druga strana prasanjeto e zasto nikoj do sega ne ja platil taa mala otkupna klauzula, niti pak ispratil oficijalna ponuda za nego ( zboram za golemite klubovi ) ....
Na arapot ispod casti ke mu bide so zena da pregovara i da go cedi finansiski, wanda garant ke saka i za sekoe kuce da ima nekakvi si pridobivki od eventualniot transfer, isto i faci ko Perez, da sednat i so startleta da pregovaraat, ke bara provizii pari plus i za nea ...

Na kraj ovoj mnogu ke istrpi u kariera radi edna prokleta kurva, mec so dve ostrici e za bilo koj klub da go nosi radi zena mu, a vise kasno mu e da se distancira od nea ko agent negov, go vrti so mal prst kako saka.

Во иста соблекувална да ги држиш Икарди, Роналдо и од спротива Ванда...кој од кој поголем егоист.

Страшно

Не бе зашо.... нели зборите до Интер е, не може авторитет да му наметне. Ете вие ќе ми наметнете.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Ајде кажи кај реков така мали ватрени момак.

Calciomercato:

"Razlog oduzimanja kapitenske trake Icardiju je taj sto je on vec sve dogovorio sa Juventusom."

фантази фудбал е ова.

Курви мурви ово оно:pos:

РАСПАД СИСТЕМ!!!

Види го бе па Дибала ќе го барал, сигурно ќе дојдит да играт ЛЕ против Бер Шева со Наинголан наркоманон. :pos:

Moze, za dybala smesta, i onaka izleze vakvo info pred nekoj mesec :)))

Inace dosta delikatna stvar ke e vakov transfer, klauzula nema za klubovi od Italija, taka da inter moze da bara mnogu, ili da bara igraci, a ova vtorovo sigurno ke bide so ogled deka nema juve 150m za nego da dadat sigurno.
Taka da edna vakva zdelka bi se realizirala samo ako dybala bi bil vklucen u cel toj transfer, isto igrac koj ne mu ide bas naj naj u juve, narocito otkako dojde ronaldo.
Ali i u edna vakva situacija, dybala treba da e soglasen, taka da predelikatno e sve ova, od druga strana prasanjeto e zasto nikoj do sega ne ja platil taa mala otkupna klauzula, niti pak ispratil oficijalna ponuda za nego ( zboram za golemite klubovi ) ....
Na arapot ispod casti ke mu bide so zena da pregovara i da go cedi finansiski, wanda garant ke saka i za sekoe kuce da ima nekakvi si pridobivki od eventualniot transfer, isto i faci ko Perez, da sednat i so startleta da pregovaraat, ke bara provizii pari plus i za nea ...

Na kraj ovoj mnogu ke istrpi u kariera radi edna prokleta kurva, mec so dve ostrici e za bilo koj klub da go nosi radi zena mu, a vise kasno mu e da se distancira od nea ko agent negov, go vrti so mal prst kako saka.
Дај инфото да го видиме :)

Курви мурви ово оно:pos:

РАСПАД СИСТЕМ!!!

Види го бе па Дибала ќе го барал, сигурно ќе дојдит да играт ЛЕ против Бер Шева со Наинголан наркоманон. :pos:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1550250690][/DOUBLEPOST]
Дај инфото да го видиме :)
pa imase spekulacija pred mesec dena, na fcinternews ja procitav, sea ne sum ja ko tebe, arhiva da drzam na informacii od internetot :)
Bas periodot koga wanda lazese za negoviot transfer vo juventus i negovata lojalnost kon inter, toa ko opcija izleze.
Sea ako tolku insistiras na info, baraj si sam, mosh ke najdes so ogled deka na istiot sajt dnevno se filtriraat po 50 objavi od site talijanski mediumi.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom