Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Тик так тик так [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

taka de, ke mora raskin da dobie togas nema klub
samo sto raskinot mora da se sluci pred da zavrsi transfer periodot vo makedonija, znaci najkasno deneska. toa pre nema da se sluci kaj markoski bidejki AEL saka da go prati na pozajmica za da bide vo forma pred novata sezona (momentalno se borat za sampionskata titula i ne mozat da eksperimentiraat).

sto idiotska vest, demek trebale da se zamislat. ako vlezat vo CL mozat od zagarantiranite pari nov stadion da izgradat, pa demek togas glava ke gi boli za troskivite potrebni za da se instalira VAR sistem...

Вардар има сосема солидна одбрана и среден ред. Е сега, нешто се гледа дека не оди, што, јас стварно се прашувам..

Кога се сака, се' се може :D Паднал некој дил и со оваа власт изгледа.

Дефинитивно, пред околу месец износот беше околу 350.000 евра, сеа 146.000.
Ништо чудно за наредна домашна да биде 50тина, па како што најави некој портал пак да се игра на Градски.

Дали господата од ФК Вардар имаат слух за своите симпатизери, навивачи? - Ни трага ни глас од официјални новости од клубот, а официјално трансфер периодот заврши вчера, 11 февруари 2019 година во 23:59 часот! За што зимаат пари вработените во фудбалскиот клуб? за дремење во обложувалници? Срамота е клуб со таква традиција, историја со најдобрите навивачи во Македонија, да работи така непрофесионално, неорганизирано без идеја, цел, слух, отчет.. Во 21 век, со цела технологија, услови и можности вие не може да ажурирате страница, сајт, да работите како што треба и доликува на клуб како Вардар.. Па ние обични луѓе вљубени во Вардар, без пари, услови, бараме инфо за трансфери, играчи, случување во клубот, ја негуваме историјата, се потсетуваме на неа, објавуваме секој ден, а имаме работе, работиме како вие во Вардар, но ние и таа работа ја извршуваме како што треба, за разлика од вас! Со љубов и ништо друго креираме и споделуваме повеќе од вас! Жал ми е кога во 21век, со такви услови, можности ние не правиме ништо, назадуваме.. наместо да одиме напред. Само од моја љубов одржувам страници за Вардар уште од 2008 година, пробувам секоја година да се подобрам, да направам нешто за овој клуб, да споделам, затоа што знам дека има луѓе како мене со чиста и искрена љубов кон Вардар... А од друга страна хиени од 2008 до сега неколку пати го распарчуваа Вардар! И да не ги заборавам Лико Фанс/Вардар фанс кои исто така долго време се трудаат и споделуват за Вардар! ФК Вардар Макeдонска гордост - ФК Вардар тоа сме ние!!! #ЕденЖивотЕднаЉубовВардар ⚫

Фелипе денеска имал и трет тренинг со Вардар,а Ли сеуште не е потпишан ќе гледале како ќе се развива и дали ќе бил потребен.

moze si pravam bajram so umot ama mislam deka delumno i namerno vaka se odvivaat nekoj raboti... fakt e deka ne sme uigrani i pozadi so podgotovkite vo odnos na iskra. edina sansa za pozitiven rezultat e da ne potcenat, da gi iznenadime so dobra strategija a da ja skrieme nasata i sekako individualen poteg od felipe da ja resi utakmicata... tesko e ama sportski e da se nadevame. lani iskra ne skautiraa pred pocetok na proletniot del, pratat sto i kako pravevme. sega se toa bi im bilo dzabe lol... moze zatoa i se kuti i igravmd relativno bez vrska protiv pandevci. ke vidime za nekoj den do kade sme, da se nadevame ke ima sto da kazat koga ke se broi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom