Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пријателска утакмица..Ништо посебно.И 20-0 нека заврше само да се пробат некој тактики за пред сезона.Во Тетово не чека победа против Шкендија..Го брукаат името Вардар, срам да им е. 6:1 да изгубиш, па макар и во пријателска, па посебно од селски тим, е непростливо. Што ли не чека во Тетово?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Дај боже, амин.Пријателска утакмица..Ништо посебно.И 20-0 нека заврше само да се пробат некој тактики за пред сезона.Во Тетово не чека победа против Шкендија..
Го брукаат името Вардар, срам да им е. 6:1 да изгубиш, па макар и во пријателска, па посебно од селски тим, е непростливо. Што ли не чека во Тетово?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Не го менува фактот дека се селски тим. Вардар да изгуби 6-1 од тим што постои 10 години е срамота, а Пандевци и да изгубат 10-0 не е срамота.селски тим? па тој тим моментално е три пати поорганизиран од вас.
Ти од кој си и што бараш овде?селски тим? па тој тим моментално е три пати поорганизиран од вас.
А организирана е Шкендија многу.Хусмани го донесоа за другата сезона.Друго ништо ново.Јуниор и Радески се враќаат од повреда.Бесарт Ибраими нема да игра.Агим Ибраими не е тоа шо беше..Организирана Шкендија !Не знам што им е на некој луѓе, при очи слепии..
Се губат арогантни летаат во облаци, немаа додирна точка со реалноста..
Факт е дека сме неорганизирани, правиме се во последен момент, и дека ќе ни треба многу повеќе од среќа да не не демолира Шкендија на 17ти во Тетово..
Академија Пандев организациски со Вардар се многу далеку, т.е ние сме далеку од нив.
Донесовме играчи у последен момент, се спасивме некако, и одма дигање до облаци, и после сите криви..
Убаво е да си оптимст, но оваа е претерано, препотентно и арогантно понашање..
Дај смирете тоа хормоните или дилерот.
Супер. И сега кој ќе го мења столбот во одбраната?! Зашто го тргнаа Херанц што сосем коректно си ги вршеше задачите, а не обезбедија негова замена, во ситуација кога Попов не е фит после операцијата и сме останати само на Манев и Новак како стопери.http://sportmedia.mk/fudbal/domashno-prvenstvo/vardar-na-mega-derbito-bez-novak-popov-popzlatanov Проблеми.. иако и Шкендија има проблеми сепак кај нас преовладуваат.Како прво невоиграни,неподготвени па и повредени уште.А настрана што последно време играат како дами.
Sent from my SLA-L22 using Tapatalk
Најдовски или Тошевски ќе играат штопери... нема друго чаре. Мене тоа не ме секира толку, ме секира кој ќе игра напред.Супер. И сега кој ќе го мења столбот во одбраната?! Зашто го тргнаа Херанц што сосем коректно си ги вршеше задачите, а не обезбедија негова замена, во ситуација кога Попов не е фит после операцијата и сме останати само на Манев и Новак како стопери.
Кажав еднаш и ќе повторам, да гледаме да го зачуваме тоа второ место. Титула за нас не е опција. Да не се занесуваме непотребно...