Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Фелипе денес ова објавил на инста.
8ca4d5b251075d39d83f389e6d9387c8.jpg

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Најдовски или Тошевски ќе играат штопери... нема друго чаре. Мене тоа не ме секира толку, ме секира кој ќе игра напред.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Епа и тоа како треба да те секира зашто без Новак у тим, примија 3 комада од Пандев за 60 минути...

Новак е со муслиу најдобар стопер у ПМФЛ. Но ќе игра во недела. Фелипе денеска треба да го претстават, а ќе видиме и кој друг..

А Лира уствари ќе биде на располагање или уште е суспендиран по црвениот картон во 16то коло? Не знам дали 2 или 3 натпревари суспензија доби (17то и 18то коло одлежа).

Значи ќе си останеме на крила на пердувот Цветаноски и на Јованче како што гледам...

Значи ќе си останеме на крила на пердувот Цветаноски и на Јованче како што гледам...
Со тоа што Попзлатанов и повреден е моментално. Можно е пак Брдаровски да го користат како десно крило а Тошевски да игра бек, немате крила.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Вардар е толку организиран,што пола управа и тренери ти дремат ебате по кафичи и кладилници ебате,поготово во кладилници од пладне до вечер,наместо да се у простории на клубот .

Херанц ти е уште еден типичен пример на куртоните од управа кои се дебили.Дечкото ти доаѓа дирекно од Прва Аргентинска Лига и тоа млад стопер ....Самите дадовте одлични оценки за Херанц......

Маркоски покажа дик .....Отиде у подобрите клубови во Словачка .... Спартак Трнава .....

Сеа немаме ни стопер,ни крило,ни ебан напаѓач ......

После 6-1 од Пандев Академија ....

Фанови,Вардар се аматери од А до Ш ..... НОВА УПРАВА САКАМ! ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom