Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што може десет добри партии да ти направат, се препороди цела фан база![]()
I Riki se vrati plus.Што може десет добри партии да ти направат, се препороди цела фан база![]()
За да имаш идентитетска криза,прво треба идентитет да имаш.
Хе хе, и јас особено не го мирисам Челзи, ама не до толкуToa и сакав да му кажам, ама пробувајки да се дообјасни, уште повеќе навлезе во живиот песок.
Смешен испаѓаш обидувајки се да избегаш од прашањата, поточно на ниедно прашање не ми одговори.
Еве повторно те прашувам:
Што има видено Сане во животот за да има шампионски менталитет? Една титила? Истото прашање е и за Бернардо Силва, да не ги набројувам и другите.
Што има Сане во тој шампионски менталитет а го нема (ете него го спомна) Рашфорд?
За да има Рашфорд шампионски менталитет како треба да се понаша? Што да направи? Колук напред?
Се мачиш да правиш муабет со ликовиве што си ги цитирал, тројца од нив виделе саглам игра и титула на нивниот тим уште во памперси, другите двајца бог знае кој ветер ги носи! Чисто лечење комплекси!
Не дека сега МУ ќе биде шампион оваа година, ама оваа серија после такозваниот специјален, ќе биде запамтена!
Јас како навивач на Ливерпул од оваа генерација ќе признаам дека Јунајтед на сите навивачи на ПЛ ни има набиено комплекс, најмногу нас зошто овој период не' надминавте а ние неаме ни титула освоено. Од друга страна, се тешам со фактот што имате најретардирана фан база бај фар, па можам да читам вакви смешки на нет.
Не го негирав јас тоа, напротив те цитирав за да ти потврдам.Епа ај, пак речи дека не си рекол исто што реков и јас
![]()
И ОВОЈ ЛИ ВИ Е РЕПЕР ЗА НАВИВАЧ НА КОЈ ШТО ТОЛКУ МУ СЕ ЦЕНИ МИСЛЕЊЕТО????Јас како навивач на Ливерпул од оваа генерација ќе признаам дека Јунајтед на сите навивачи на ПЛ ни има набиено комплекс, најмногу нас зошто овој период не' надминавте а ние неаме ни титула освоено. Од друга страна, се тешам со фактот што имате најретардирана фан база бај фар, па можам да читам вакви смешки на нет.
Пејо и вие мрсите понекогаш,како тоа се докажува која е најретардирана фан база?Јас како навивач на Ливерпул од оваа генерација ќе признаам дека Јунајтед на сите навивачи на ПЛ ни има набиено комплекс, најмногу нас зошто овој период не' надминавте а ние неаме ни титула освоено. Од друга страна, се тешам со фактот што имате најретардирана фан база бај фар, па можам да читам вакви смешки на нет.
Сакаш да кажеш дека Сити ко ни ја зеде титулата 93та минута не ти наби комплекс?И ОВОЈ ЛИ ВИ Е РЕПЕР ЗА НАВИВАЧ НА КОЈ ШТО ТОЛКУ МУ СЕ ЦЕНИ МИСЛЕЊЕТО????
Комплекс е ок, он навредува фан база, фура свое мислење и ај што фура па и форсира други да го следат..Сакаш да кажеш дека Сити ко ни ја зеде титулата 93та минута не ти наби комплекс?
Човекот само си е искрен.