Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Toa и сакав да му кажам, ама пробувајки да се дообјасни, уште повеќе навлезе во живиот песок.
Хе хе, и јас особено не го мирисам Челзи, ама не до толку:).

Овие па од Ливерпул никако да сфатат дека 3ти ќе завршат... Јунајтед легнале у воздух срциња 2кикса ве делат од 3та позиција...[DOUBLEPOST=1549792179][/DOUBLEPOST]Зошто оваа тема е претворена во фан клуб Ливерпул???

Смешен испаѓаш обидувајки се да избегаш од прашањата, поточно на ниедно прашање не ми одговори.
Еве повторно те прашувам:
Што има видено Сане во животот за да има шампионски менталитет? Една титила? Истото прашање е и за Бернардо Силва, да не ги набројувам и другите.
Што има Сане во тој шампионски менталитет а го нема (ете него го спомна) Рашфорд?
За да има Рашфорд шампионски менталитет како треба да се понаша? Што да направи? Колук напред?

Кој спомна човече шампионски менталитет..каков менталитет какви бакрачи,квалитетот добива натпревари и титули и Јунајтед има играчи со преценет квалитет од нивниот табор па затоа неможат со оваа екипа да бидат сериозен клуб што се бори за титула..на пример...иначе дека го спомна Бернандо,тој Бернандо заедно со Мбапе беа кллучни играчи во Монако кога ја освоија титулата со 30 победи пред ПСЖ кој е апсолутен доминатор во истото првенство и скоро цела екипа ја носеа на грб како лидери..виде самиот што му се случи на Монако кога двата си заминаа...а за Рашфорд мое мислење е дека дечкото нема доволно квалитет и е малце преценет од вашата фан база која е огромна...исто и за пола играчи што ви се во екипата.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Се мачиш да правиш муабет со ликовиве што си ги цитирал, тројца од нив виделе саглам игра и титула на нивниот тим уште во памперси, другите двајца бог знае кој ветер ги носи! Чисто лечење комплекси!
Не дека сега МУ ќе биде шампион оваа година, ама оваа серија после такозваниот специјален, ќе биде запамтена!

Јас како навивач на Ливерпул од оваа генерација ќе признаам дека Јунајтед на сите навивачи на ПЛ ни има набиено комплекс, најмногу нас зошто овој период не' надминавте а ние неаме ни титула освоено. Од друга страна, се тешам со фактот што имате најретардирана фан база бај фар, па можам да читам вакви смешки на нет.

Јас како навивач на Ливерпул од оваа генерација ќе признаам дека Јунајтед на сите навивачи на ПЛ ни има набиено комплекс, најмногу нас зошто овој период не' надминавте а ние неаме ни титула освоено. Од друга страна, се тешам со фактот што имате најретардирана фан база бај фар, па можам да читам вакви смешки на нет.
:cenzura: Епа ај, пак речи дека не си рекол исто што реков и јас;)

И ОВОЈ ЛИ ВИ Е РЕПЕР ЗА НАВИВАЧ НА КОЈ ШТО ТОЛКУ МУ СЕ ЦЕНИ МИСЛЕЊЕТО????

Пејо и вие мрсите понекогаш,како тоа се докажува која е најретардирана фан база?
Јунајтед е голем клуб,има огромен број на фанови,нормално дека ќе има и ретардоси.
Никогаш не сум навлагал во вакви дискусии зошто се глупи.
П.С
Оние вчера од Саутемптон што летаа авиончиња добија доживотна забрана за на стадион.
Тоа е поим за ретардираност.

И ОВОЈ ЛИ ВИ Е РЕПЕР ЗА НАВИВАЧ НА КОЈ ШТО ТОЛКУ МУ СЕ ЦЕНИ МИСЛЕЊЕТО????
Сакаш да кажеш дека Сити ко ни ја зеде титулата 93та минута не ти наби комплекс?

Човекот само си е искрен.

Сакаш да кажеш дека Сити ко ни ја зеде титулата 93та минута не ти наби комплекс?

Човекот само си е искрен.
Комплекс е ок, он навредува фан база, фура свое мислење и ај што фура па и форсира други да го следат..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom