http://livetv.sxИмате ли некој нов стрим сајт? r/soccerstreams не работи, алтернативниот r/soccerstreams_other исто така е баниран.
Овие два ги знам: lfootball.ws/, livefootballol.me, ама некако реддитот ми беше најобемен.
Влези во Дискорд серверот од линковите надолу овде.Имате ли некој нов стрим сајт? r/soccerstreams не работи, алтернативниот r/soccerstreams_other исто така е баниран.
Овие два ги знам: lfootball.ws/, livefootballol.me, ама некако реддитот ми беше најобемен.
Soccerstreams samo _pl namesto _otherИмате ли некој нов стрим сајт? r/soccerstreams не работи, алтернативниот r/soccerstreams_other исто така е баниран.
Најодвратен играч што игра во ПЛ моментално153837 фаули направи Фернандињо пред да добие жолт, како му прегледуваат низ прсти.
Да не ја преспа 2013/14 сезона?Дочекавме да се радуваат дека Сити е на врвот
Ееее Сити бил прв пак нема титула за Ливерпул....Дочекавме да се радуваат дека Сити е на врвот
mnogu spienje ke mu se fati hehe.Да не ја преспа 2013/14 сезона?
Обично се прошетуваа некои шампиони, овие пософистицирани се лизнаа... слипери некакоДа не ја преспа 2013/14 сезона?
Коментаров го пишав на 30ти Јануари. Кога го пишав коментарот Ливерпул имаше 7 поени предност пред Сити.Ливерпул годинава делуваат, играат и се однесуваат шампионски.
Ќе биде разочарување ако не освојат титула, едноставно зрачат со шампионски менталитет и шампионска игра сезонава.