Шала на страна, јас жива вода станав денеска откако дојде Јунајтед на 2-2 тие две-три минути во борбата за НИШТО.. ти (што не си го гледал твојот омилен тим како освојува ПЛ) после кикс за Сити глумиш индиферентен и ми збориш за некои си Џонс и Переира што дури и ние не ги сметаме за играчиСупер очајно суптилен обид да се нападне мојот човек Рики.
Иначе, не знам дали јас потајно повеќе го сањам Хендо со пехар или ти Кејн
Аха, за да ги задоволам твоите манчестерски критериуми за навивање у вид на неоснован курч, треба да јадам гомна за Сити, па утре ако киксне Ливерпул да ми го пушат курот фејк чомбевци тука со цитати?Шала на страна, јас жива вода станав денеска откако дојде Јунајтед на 2-2 тие две-три минути во борбата за НИШТО.. ти (што не си го гледал твојот омилен тим како освојува ПЛ) после кикс за Сити глумиш индиферентен и ми збориш за некои си Џонс и Переира што дури и ние не ги сметаме за играчи
Додуша од друга страна те сфаќам, после двете финалиња на Манчестер со Барселона во 2009та и 2011та, повеќе како олеснување ми доаѓаше кога испаѓаа од ЛШ во раната фаза, пошто ќе ме прегореше уште едно изгубено финале. Ваљда и тебе ти е исто моментално после Слипи Џи моментот.
Никој не ти вика да се курчиш, туку да се израдуваш едноставно. Ќе те цитирале утре, големо чудо. И ти мене ќе ме цитираш во Мај ако освоите, што ти се контрам цела сезона, па што има веза?Аха, за да ги задоволам твоите манчестерски критериуми за навивање у вид на неоснован курч, треба да јадам гомна за Сити, па утре ако киксне Ливерпул да ми го пушат курот фејк чомбевци тука со цитати?
Не глумам индиферентен ама дефинитивно нема ни да се курчам, поготово не на неосвојување. Ова хуморов со „слипи џи“ hhhhhhhhhhhhhhhhhhh може комотно да се рачуна ко причина за зголемено пристуство на заболени од канцер горе у клиника.
Пак ќе кажам, ако тебе ти е јако кога ќе се искурчиш, да ти влага глатко до дијафрагма, мене не ми е, затоа и ќе си ќутам и ќе се надевам а за титула ќе си коментирам со друштво што навива за Ливерпул. Тука на форум, оставам на тебе да лупа глупости ко ти кога се понашаш дека си на дијазепами и имаш мозочен удар, па да убедуваш како Тотенхем ќе освои и цел форум ти се смееНикој не ти вика да се курчиш, туку да се израдуваш едноставно. Ќе те цитирале утре, големо чудо. И ти мене ќе ме цитираш во Мај ако освоите, што ти се контрам цела сезона, па што има веза?
Никаков обид за хумор и провокација не беше тоа со "слипи џи", како момент така ќе остане запишан во фудбалската историја, јебига.
Океј, кулПак ќе кажам, ако тебе ти е јако кога ќе се искурчиш, да ти влага глатко до дијафрагма, мене не ми е, затоа и ќе си ќутам и ќе се надевам а за титула ќе си коментирам со друштво што навива за Ливерпул. Тука на форум, оставам на тебе да лупа глупости ко ти кога се понашаш дека си на дијазепами и имаш мозочен удар, па да убедуваш како Тотенхем ќе освои и цел форум ти се смее
Па нема на шо да се курчите.Чемпионс не паламуди.
Ние сме понизен фан клуб, не се курчиме никад
18 титули у ПЛ.Сеедно дали Пеја се курчел или не, ќе биде умртвен од ремет доколку не освои Пул. Ништо не го спасува од еден огромен спам по сите можни социјални мрежи со 0 титули у Премиер лига, со Лузерпул досетки и слично.
Премиер лига бе говедо, од 90-та или 91-ва кога и да е направен овој формат. Ти ебам непостоечката екипа Hhhhhhhh18 титули у ПЛ.
Колку трофеи има Интер во ЛШ?Премиер лига бе говедо, од 90-та или 91-ва кога и да е направен овој формат. Ти ебам непостоечката екипа Hhhhhhhh
А колку има Ливерпул во Серија А? hhhhhhhhhhhhhhhhhhКолку трофеи има Интер во ЛШ?
Не споредував Ливерпул-Интер, него за глупуот муабет со „променет формат“.А колку има Ливерпул во Серија А? hhhhhhhhhhhhhhhhhh