RickyLFC9
Модератор
- Член од
- 28 март 2012
- Мислења
- 19.565
- Поени од реакции
- 41.148
Њукасл баш нагоре идат и као иде сезоната све боље играат.2-1 da izgubis od njukasl koi se raspagaat,
Фламини и виното старење муабетот де.
Њукасл баш нагоре идат и као иде сезоната све боље играат.2-1 da izgubis od njukasl koi se raspagaat,
Мислев на Лингард, извини.[DOUBLEPOST=1548805967][/DOUBLEPOST]И не се однесува на тебе, него конкретно на фејк чомбе, оној кој умара два месеца за Салах.На 2-3 пати ми сецна стримот, и изгубив по 2-3 минути. Кога се случило ова? Не се заебавам или такво нешто...
Мислев на Лингард, извини.[DOUBLEPOST=1548805967][/DOUBLEPOST]И не се однесува на тебе, него конкретно на фејк чомбе, оној кој умара два месеца за Салах.
му турам пепелТури му пепел на фејк Чомбе титула ќе освоите , искрено срце ме боли ќе си умрам.
Меѓу нас се додека Рики не почне да го вади на маса сигурни сте.Има еден мал проблем што се врати да пишува на форумов , инаку 100% освојувавте вака уште имам надежму турам пепел
За титула, ќе ќутам, пошто не знам дали и како е да се курчам у ваква ситуација
Штом она со Евертон влезе верувај оваа година и господ е за вас..сите созвездија ќе се вкрстат за Ливерпул да стани шампион оваа сезона..едноставно време беше да се врати изгубената титула и солзите на Суарез од 2014му турам пепел
За титула, ќе ќутам, пошто не знам дали и како е да се курчам у ваква ситуација
Па од вас иам научено дека кога се курчиш најлесно ти влага до желудникКолку ми е јак Пеџа вака дипломатски кога се понаша а у себе рика на цел глас милион посто, сигурно вечер ќе го сонува Хендерсон како ја крева титулата
Те боли стапот бе и ти па, ако не освоите ќе лапнеш отров, ќе те снема на 3-4 години и пак ќе се вратиш нареден пат кога ќе се бори Ливерпул за титула.Па од вас иам научено дека кога се курчиш најлесно ти влага до желудник
Супер очајно суптилен обид да се нападне мојот човек Рики.Те боли стапот бе и ти па, ако не освоите ќе лапнеш отров, ќе те снема на 3-4 години и пак ќе се вратиш нареден пат кога ќе се бори Ливерпул за титула.