Сигурно се сеќаваш пред едно две-три години, кога тука на форумов правевме споредба Куртоа-де Хеја! Тогаш форумџиите дури и му даваа предност.Куртоа?
Tibo e najbolji na svet posle ddg i ter stegena. Edn od najbolji poedinci u realaСигурно се сеќаваш пред едно две-три години, кога тука на форумов правевме споредба Куртоа-де Хеја! Тогаш форумџиите дури и му даваа предност.
Мислев на сигурноста при излегување на нафрлени топки, е сега за него сеуште ме држи сеќавањето од периодот Атлетико-Челзи првите години. После тоа почна да иде надоле ама генерално е меѓу најдобрите голмани во Европа, мислам дека е рано да го шкртнеме од листата!
Управата му даде еден куп изговори летово а делумно е во право, со начинот на кој е "организирана" структурата во Јунајтед. Ниту му купија играчи, ниту пак го набркаа, и сега ке кажува бабини деветини.Дното го допира специјалниот, пак другите му се криви за неговиот неуспех, пак се правда, како некој друг да му ги купи Линделоф, Лукаку, Санчез и останати промашени трансфери. И тие што знаат да одиграат ги симна две нивоа подоле.
Се сложувам за летово, не знам зошто го чуваа штом не сакаа да му дадат пари за трансфери, можеа да го набркаат одма. Ама за претходните трансфер периоди имаше финансии и си донесе такви играчи какви што си донесе. Дали после тоа управата реши дека без веза им ги истрошил парите и што им бил планот не знам. Ова лето верувам дека пак ќе има голем буџет за трансфери. А тоа што Гвардиола има можност да си купува нов играч кога ќе му текне си е друга работа и така не треба да функционира еден клуб, ама арапските пари немаат крај.Управата му даде еден куп изговори летово а делумно е во право, со начинот на кој е "организирана" структурата во Јунајтед. Ниту му купија играчи, ниту пак го набркаа, и сега ке кажува бабини деветини.
Настрана тоа што Солскаер покажува дека со мала мотивација, можеш многу подобро да изиграш со овој состав. Пак ке кажaм, Јунајтед има многу дупки за крпење, десно крило и централен дефанзивец како приоритети и уште еден везњак.
Да ама и управата на Пеп не му донесе одредени играчи по кои запна па пак си го тера фудбалот, не кука на секое. Исто и Клоп не го доби Фекир па работи со тоа што му е на располагање. Како што кажа Видук, огромен проблем е што летово не решија дали џа или бу, дали ќе го избркаат или пак ќе му купат играчи и сега има простор за критика кон клубот која до некаде е оправдана, не викам не.Се сложувам за летово, не знам зошто го чуваа штом не сакаа да му дадат пари за трансфери, можеа да го набркаат одма. Ама за претходните трансфер периоди имаше финансии и си донесе такви играчи какви што си донесе. Дали после тоа управата реши дека без веза им ги истрошил парите и што им бил планот не знам. Ова лето верувам дека пак ќе има голем буџет за трансфери. А тоа што Гвардиола има можност да си купува нов играч кога ќе му текне си е друга работа и така не треба да функционира еден клуб, ама арапските пари немаат крај.
На Игор сестра му и Венгер летово во Париз, и бил познат, го сликала од страна и му пратила слика на Игор „абе, од кај ми е познат дедово?“ хахахахахахаhttps://off.net.mk/offside/fudbal/pogba-baral-da-se-slika-so-niv-tie-ne-znaele-koj-e-toj-sinot-urlal?fbclid=IwAR0NRZbCRxF7_qa4BA49WX6HrtVrybpX2gP8lTXRZrSZM6sV3FX7KGNbaqI
Сестра ми има слична случка со Тер Штеген во Барселона само таа па ни слика не фатила. Вика абе имаше еден смеѓ до нас во ресторанов каде што јадевме со колешкава, после кога замина викаа нешто играл за Барселона, откај да знам ја па кој е за да се сликам, ми е гајле
Нека му ја мисли Салах од сеа, Стерлинг не мора.
Редно бешеНека му ја мисли Салах од сеа, Стерлинг не мора.
Не , џабе е, се на такви како нив им се погаѓа да налетаатНа Игор сестра му и Венгер летово во Париз, и бил познат, го сликала од страна и му пратила слика на Игор „абе, од кај ми е познат дедово?“ хахахахахаха