- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.440
#Шампионски
До кога бе.....No Kane no party
Во трка за титула беа
Brej usta pogana...No Kane no party
Во трка за титула беа
Немат Кејн, ама имат уште еден Хари.No Kane no party
Во трка за титула беа
Де Геа е таковgolman-linijas, najlosoto nesto
Бев за среал точно. Сега сум за ПСЖ, ама во англиско сум за Ман.Ј.Најголема енигма ми е за кој тим навиваш, порано цело време мислев дека си за Реал Мадрид заради јузернејмот, имаш слика од ПСЖ и сега со ова ваљда Арсенал или Јунајтед ги поддржуваш. Може некој те прашал, ама јас не сум видел. Не знам дали е криза на идентитетот или не` тролаш сите тука. Чисто онака ме интересира, без навреда.
https://twitter.com/AFTVMedia/status/1087020931250356230?s=19Во првичниот пост не ти беше нагласено дома. Повторно не мислам дека и дома имаме кујзнае каква доминација, последниот лигашки натпревар дома со Челси беше кога со Бељерин извадивме 2:2 во 92 минута, тој беше натпреварот кога Мората промаши све живо и диво. Пред тоа ги победивме 3:0, ама па сезона пред таа исто не победија дома 1:0, кога Коста правеше педерски работи. Ама добро ако ти оставиле впечаток дека со лондонски екипи ете и дома само, играат добар фудбал, мене не ми оставиле таков посебен впечаток, затоа пишав.
Зборот ми го зеде, де Хеја е линијаш па е еден од најдобрите голмани во светот.Де Геа е таков