Струмица

Ми со Жан Клод Ван Дам ка се сретнале у Париз или не знам точно дека. Он му кажал ЗДРАВО ЖАН, а тај па ДЕК СИ БЕ МИКИ ! :nesvest: :pos2::vozbud:

OMG... :pos2: :pos2: :pos: :pos:
Абе вии шо мислате ,опасен е Мики..ќе ги запознаа он сите од холивуд

а ка се коцкал у Бугарија:pos2::pos2:
Шала на страна тва е жива истина...ако мислаш на тва ко играјал купички...почнал со еден лев си ојдел со 500,тва е точно од друг професор мее расправано

Шала на страна тва е жива истина...ако мислаш на тва ко играјал купички...почнал со еден лев си ојдел со 500,тва е точно од друг професор мее расправано

Го боле куро срека си имал чуВеко

Abe so ne otvorate i posebna tema veke ka ste zapnale za Miki da govorate, nesto u stilo na Cak Noris ama so poveke smeh ke e tva.

Интересна е таа со еден германски командат,ка му однесел едно шише ж'та,па оти ного му се аресала,му пуштил авионски карти у Германија да оде на гости кај него и да му однесе уште.:vozbud:

А ка била таа расправа еднч у Германија ка бил у некој стан, а цимерто му биле преко терааста, и вика ка ставиле една даска и ка поминувале терааста, а зграата била у п.м висока незнам колко спрата кажа...:pos2:

И ка го цртал прецедатело на Америка и одма после полетал прецедатело и ка слетал негде там у некоо база излезел со сликата у раката и Мики вика:"Излева прецедатело со сликата у раката и одма пренос право на Euronews го дават, само врската му била црвена а он га избојал сина...немал боја:pos2::pos2:

И кај папата ка пијале вино старо 500 години:vozbud:и Мики вика: Абе папата разбираше српски по малко ама на струмички се разбирааме:uvo: И ми стави една чаша и јас така га дигнах на екс, и му викам...папа стај уш по една шо кее некаа:tapp:

Абе на Мики ли се палате оште..:drk: Преварант невиден.

Не ми е јасно само дали мисле оти мо веруваме!?:nenene:

А ка кажал у некоо стаја оти за Први Мај ќе оде за Дојран, и после го виделе на баиро :pos:
И го питале професоре как си поминаате у Дојран и тај кажал ее супер, ного беше јако, закцах се :)

А и расправа нешто у Германија бил некој се возил со точак и ка го исцепал еден бокс тај со точако лом станал на земјата :pos:
Абе одии бе...

знам бе оти е точно:)

Го боле куро срека си имал чуВеко
абе мајни тава сите ги испијале таа вечер:pos::pos::pos::pos::pos:

А ка кажал у некоо стаја оти за Први Мај ќе оде за Дојран, и после го виделе на баиро :pos:
И го питале професоре как си поминаате у Дојран и тај кажал ее супер, ного беше јако, закцах се :)

А и расправа нешто у Германија бил некој се возил со точак и ка го исцепал еден бокс тај со точако лом станал на земјата :pos:
Абе одии бе...
да ве еем на вас оште ви предава нии не учаме ликовно:uvo:

Само тва ќе ви го кажам, пазејте Мики е хакериште големо, да не ве чуди ако ваште компјутере почнат да се побркуват :pos:

Нема прикаски веќе, саа ептен е строг.
И тестове дава у првото полугодие :pop:

Нема прикаски веќе, саа ептен е строг.
И тестове дава у првото полугодие :pop:

Хех не само тестове, предава лекции там расправа за пештерски цртеже незнам ти шо, никој на акл не го става.

Иначе таа година го пите една момичка: Професоре оти таа година сте толко строги, лани беше по арно. И он вика: Шо да прааме такви времина дојдее:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom