Струмица

Ќе турам и јас Телекабел, тва на ништо не личе...

У Скопје имам Телекабел, за тва едвај чекам да си одам од Струмица... :)
Епа тва ти викам,стај и тука=).Ак имаш модем,само 300 денара плаќаш за тии скретниците(или как се викат), и 2 сметки за ТВ т.е 600 денара.Значи 900 денара и леташ.

Шо бе прочитах за Мики пишате, оставејте ми комшиита. Ѕвер е. :icon_lol:

Koj кажа оти не е ѕвер?Викааме оти нема уште идеа за тва шо да биде гимназијата таа година на карневало.

Koлко си буквален, знам шо беше мабето. Саркастичен бех.

На Митко Тошев уште не му е дојдела идеата....

Хаха он ак ги мислаше маските саа ке бееме... Иначе на коо дата е карневало, само да не е на 25 фебруари ка има Лига на Шампиони.

Иначе Мики ѕвер сее нема шо, лани Тоше та Тоше, таа година почна лекции да предава:pos2::pos2:
picture.php

:zver::zver::zver:

А знааш ли га таа ка бегал од ајкула :pos:

So koj be????? maleeeee nogo se smeeem :)))))))))))))))
хаха незнам и јас со кој...вчера слушнах од реалтивно сигурен извор...

А знааш ли га таа ка бегал од ајкула :pos:
Хахахаа и такво нешто ли има?

На мене мее ол тајм фејворит таа у германија ко бил у тва диското под базенто:pos2::pos2:

Ее на нас ни расправа нешто ного јако.. Ја тка..било лето и човеко накај 2-3 саато вечерта лежал си а до него имало лубеница со огромен нож и јадел си...и гледал филм со Брус Ли,а предтава па бил набилдан нешто и как форма да имал.. И вика слушам нешто под терааста ми шушка,ама си викам ај ветароо..и после слушам некој ептен тропна,и од светлиинта од месечиинта шо е гледам на ножо еден крадец абе сака да ме упљачка! И јас стоом на вратта и чекам го да флезе,и тај флева и јас ка го фанах одзад и право доле на земјата го струполих,и имаах една ного убава вазна и му га удрих од глаавта( тва е гарант од Том и Џери ) и така расписках му се ,лом го направих... :pos2::pos2::pos2:

Ного филмове гледе значии :vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom