D
Deleted member 95595
Гостин
I dvete se vistiniti, iako deluvaat kontradiktorno. Od edna strana jas se zaebav, zoshto ne istraziv ushte povekje za kukjata moja i shto neinformiran vlegov vo kupuvanje klimi i shto se vodev od poznatata laichka maksima "3,5ka za do 35m2", a od druga strana krivica ima prodavachot zoshto ima firma koja se bavi so energetska efikasnost, a osven shto dojde na kafe doma ednash i prasha dve-tri prashanja od tipot "na tavan sho imas klaeno" i "kolku kvadrati ti e spalnata" ne se pozanimava mnogu podetalno da ja ispita kukjava. A tuka e rabotata shto mi prodade poslaba klima koga mozese da mi ja prodade na primer SF35kata mesto WN35kata koja dava 500W povekje a -10 zoshto znaeshe deka bev vo moznost da doplatam za cenovnata razlika ama ete, valjda ne mu tekna ili ne znaeshe za ova.[DOUBLEPOST=1547319988][/DOUBLEPOST]Овде те заебал продавачот!
Овде не те заебал продавачот..Два поста две контрадикторности?!
slikni ja klimata da ja vidime taa 5,5ka 97m2 shto gree. Bravo ako e taka, neka go shirit muabetot za sho pojke lugje da pochnat na klimi da se great.Клима inventor,амерички бренд, незнам дали е 5ка или 5 иполка незнае кумов да ми каже грее 96 м2,наместена е на 27 степени и работи веќе 3 месеци без да ја угаснат.Куќава е саглам загреана.
Екс mikja