D
Deleted member 95595
Гостин
ne si voopshto vo pravo. Mene ne me zaeba chovekot so klimata shto mi ja prodade, odnosno WN shto mi prodade. Klimata e fenomenalna i ako vo bliska idnina dojde prilika za detskite sobi da kupuvam klima, pak bi ja kupil istata. Mene u stvari ako si pravime realno muabet ne me zaeba chovekot voopshto tuku jas sam si se zaebav zoshto nemav poznavanje od termodinamika, izolacii i slichno, i vo spratot vo koj shto se vseliv nikogas nikoj nemashe ziveeno od 2008, nitu edna zima ne pomina nekoj vo nego od koga se izgradi i nemavme pojma deka tolkavi toplotni gubitoci ima. WNot na - 10 isporachuva ista toplina kako 85/90% od "3,5kite" shto se prodavaat kaj nas i toa e taka. I Hansolot od Petna ne uspea da mu zgree 30m2, i ushte nekolku clenovi tuka so Hansol se pozalija na nejzina neefikasnost.Ти другар кога продваш осигурување се кажуваш?Или чуваш некој детал за да лапнеш бонус? Со другите продвачи не е исто? Ако сакаш да купиш клима по мерка ќе истражиш, ако сакаш било какво осигурување ќе истражиш и за тоа има сите осигурутелни компани да ги истажиш и тука и во странство и тоа со ѕвездичка шо е да го прочиташ! За се што купуваш е исто, секаде има ѕведичка!
Se slushnav so ushte trojca od Ohrid koi ja imaat istava klima, trojcata se prezadovolni i nikakva zabeleshka nemaa za klimata.