Annihilation - што срање беше ова!? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ајде сега и другиве продавачи да дадат контра понуда.ne e losha ponudava.
Ајде сега и другиве продавачи да дадат контра понуда.
Сталкер за сиромашни...со жени...како женскион ГоустбастерсAnnihilation - што срање беше ова!?![]()

nemam pojma za ova, ama edinstvrmo se sekjavam deka koga bev prvo oddelenie vo toj stanot shto ziveevme moite imaa vakva rabota staveno. Toa e pred 22 godiniSo ova nekoj iskustvo ima pod tepison sto se stavat foliite i kako e zadovolen primer dali e efikasno ?
Прегледај го приврзокот 202939

Овде те заебал продавачот!Ne mozam da zgream 21m2 zoshto prostorot ima potreba od 5kw toplina. Me zaeba mene prodavach kako tebe, a ne prodavavh kako @mdeni. Me zaeba mene prodavach kako tebe koj shto ne znae shto e toa toplinska potreba na eden prostor i koj shto ne znae deka eden prostor nema vrska shto e 21m2, deka takov prostor moze da ima potreba kako edna 50m2 soba.
Овде не те заебал продавачот..Два поста две контрадикторности?![DOUBLEPOST=1547319428][/DOUBLEPOST]ne si voopshto vo pravo. Mene ne me zaeba chovekot so klimata shto mi ja prodade, odnosno WN shto mi prodade. Klimata e fenomenalna i ako vo bliska idnina dojde prilika za detskite sobi da kupuvam klima, pak bi ja kupil istata. Mene u stvari ako si pravime realno muabet ne me zaeba chovekot voopshto tuku jas sam si se zaebav zoshto nemav poznavanje od termodinamika, izolacii i slichno, i vo spratot vo koj shto se vseliv nikogas nikoj nemashe ziveeno od 2008, nitu edna zima ne pomina nekoj vo nego od koga se izgradi i nemavme pojma deka tolkavi toplotni gubitoci ima. WNot na - 10 isporachuva ista toplina kako 85/90% od "3,5kite" shto se prodavaat kaj nas i toa e taka. I Hansolot od Petna ne uspea da mu zgree 30m2, i ushte nekolku clenovi tuka so Hansol se pozalija na nejzina neefikasnost.
Se slushnav so ushte trojca od Ohrid koi ja imaat istava klima, trojcata se prezadovolni i nikakva zabeleshka nemaa za klimata.
Wow и Вивакс има еуроБент!Да го видиме целиот шо скратен скриншот...Nekjam da upotrebam nekoj drug zbor ama da se pravis pogolem ekspert i nekoj da ti veruva poise tebe na zbor i na tvoite videa i finski i norveski dijagrami od edna institucija kako sto e Eurovent mora nesto da nestima so tebe eden Eurovent koj sto e specijalizirana institucija za test na klima uredi i kade sto site najgolemi proizveduvaci na klimi gi testiraat svoite proizvodi za da go potvrdat i dobijat toj sertifikat za kvalitet dzabe ne glasi mototo na Eurovent Some brands never mislead.
http://www.eurovent-certification.com/index.php?lg=en[DOUBLEPOST=1547291144][/DOUBLEPOST]
http://www.eurovent-certification.com/en/Certified_products/Access_by_programme.php?rub=04&srub=01&ssrub=&lg=en&select_prog=AC&select_partic=329&select_marque=MIDEA&select_class=AC1+/+A+/+S+/+R&select_model=MOB03-12HFN1-QRD0GW/MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW(B)&champ_php=champ_12&retourpage=0&quicksearch=ok&filtre_prog=&filtre_marque=
Ova e za Vivax Aeri so R 410 freon ama go imaat istiot pdisgnh i so noviot R 32
I dvete se vistiniti, iako deluvaat kontradiktorno. Od edna strana jas se zaebav, zoshto ne istraziv ushte povekje za kukjata moja i shto neinformiran vlegov vo kupuvanje klimi i shto se vodev od poznatata laichka maksima "3,5ka za do 35m2", a od druga strana krivica ima prodavachot zoshto ima firma koja se bavi so energetska efikasnost, a osven shto dojde na kafe doma ednash i prasha dve-tri prashanja od tipot "na tavan sho imas klaeno" i "kolku kvadrati ti e spalnata" ne se pozanimava mnogu podetalno da ja ispita kukjava. A tuka e rabotata shto mi prodade poslaba klima koga mozese da mi ja prodade na primer SF35kata mesto WN35kata koja dava 500W povekje a -10 zoshto znaeshe deka bev vo moznost da doplatam za cenovnata razlika ama ete, valjda ne mu tekna ili ne znaeshe za ova.[DOUBLEPOST=1547319988][/DOUBLEPOST]Овде те заебал продавачот!
Овде не те заебал продавачот..Два поста две контрадикторности?!
slikni ja klimata da ja vidime taa 5,5ka 97m2 shto gree. Bravo ako e taka, neka go shirit muabetot za sho pojke lugje da pochnat na klimi da se great.Клима inventor,амерички бренд, незнам дали е 5ка или 5 иполка незнае кумов да ми каже грее 96 м2,наместена е на 27 степени и работи веќе 3 месеци без да ја угаснат.Куќава е саглам загреана.
Екс mikja
slikaj ja nalepnicata te molam od vnatreshnata. Levo, desno ili dolu e zalepena.Можда затоа што е отворен простор,цели 65м2[DOUBLEPOST=1547320102][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 202943
slikaj ja nalepnicata te molam od vnatreshnata. Levo, desno ili dolu e zalepena.
Kakvi gluposti se covek nema da procita na forumov, Inventor bil americki brend.....hahahhaha.Клима inventor,амерички бренд, незнам дали е 5ка или 5 иполка незнае кумов да ми каже грее 96 м2,наместена е на 27 степени и работи веќе 3 месеци без да ја угаснат.Куќава е саглам загреана.
Екс mikja