Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.770
Поени од реакции
36.699
Мене ми се допаѓа што кај Ehrlich го има Wildlife во топ 10. И јас би играл така.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.108
Поени од реакции
25.165
Кој не видел, guys, излезе

LB 2018 YEAR IN REVIEW

И веќе традиционално, листата на David Ehrlich:
Одлично е видеово, но пола од филмовиве не ги знам т.е. не можам да ги препознаам вака од дел од сцени бидејќи ги немам изгледано, а никаде не најдов листа од тие 25 филма. Дали може некој што ги има сите овие изгледано да ја напише листата, или да испрати линк каде што би можел да ги видам тие 25 филма, зашто би сакал да ги изгледам искрено.[DOUBLEPOST=1546985733][/DOUBLEPOST]
Одлично е видеово, но пола од филмовиве не ги знам т.е. не можам да ги препознаам вака од дел од сцени бидејќи ги немам изгледано, а никаде не најдов листа од тие 25 филма. Дали може некој што ги има сите овие изгледано да ја напише листата, или да испрати линк каде што би можел да ги видам тие 25 филма, зашто би сакал да ги изгледам искрено.
EDIT: Нема везе, го паузирав видеото на 3 минути негде за да го пишам мислењето и само што стиснав play почна да ги одбројува. :D

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Beautiful Boy!

Браво, дали дека одамна немам гледам асален филм, ама премногу ми се допадна. Стив и Тимоти се вистинските актери за улогите, не дека славата го направи тоа што е и му ја доделија улогата, ама навистина е погоден.

Ми се свиѓаше тоа што правеа threwback на настаните од детството, и да, феноменален приказ на еден малку поинаков однос татко-син.

И, Wildlife, ме бендиса патем, одлична семејна драма.

BTW, мојата топ 10 за 2018 полека се оформува, ама има уште мноооооооогу за гледање (што од странските, што од америте).

Burning
Beautiful Boy
Cold War
Hereditary
The Guilty
The Favourite
Wildlife
BlacKkKlansman
La Enfermad del Domingo

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Да бидеме реални, стариот не е ништо посебно.
ја имам слабост на такви филмови, во кафез за птици да седат двајца па после да киднат со најглупата можна фора топ ќе ми биде, затоа пишав така :D a и во римејков Малик многу подобро ја има доловено паднат од Марс појавата отколку Хофман.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.131
Поени од реакции
13.258
ја имам слабост на такви филмови, во кафез за птици да седат двајца па после да киднат со најглупата можна фора топ ќе ми биде, затоа пишав така :D a и во римејков Малик многу подобро ја има доловено паднат од Марс појавата отколку Хофман.
И јас исто ептен сакам такви филмови со затвор и бегство, освен Escape From Alcatraz што најверојатно го имаш гледано, гледај го Starred Up, мене ми беше супер иако не очекував многу.

Kajgana Shop

На врв Bottom