- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.770
- Поени од реакции
- 36.699
Мене ми се допаѓа што кај Ehrlich го има Wildlife во топ 10. И јас би играл така.
Одлично е видеово, но пола од филмовиве не ги знам т.е. не можам да ги препознаам вака од дел од сцени бидејќи ги немам изгледано, а никаде не најдов листа од тие 25 филма. Дали може некој што ги има сите овие изгледано да ја напише листата, или да испрати линк каде што би можел да ги видам тие 25 филма, зашто би сакал да ги изгледам искрено.[DOUBLEPOST=1546985733][/DOUBLEPOST]
EDIT: Нема везе, го паузирав видеото на 3 минути негде за да го пишам мислењето и само што стиснав play почна да ги одбројува.Одлично е видеово, но пола од филмовиве не ги знам т.е. не можам да ги препознаам вака од дел од сцени бидејќи ги немам изгледано, а никаде не најдов листа од тие 25 филма. Дали може некој што ги има сите овие изгледано да ја напише листата, или да испрати линк каде што би можел да ги видам тие 25 филма, зашто би сакал да ги изгледам искрено.
1973 или 2017 ?Папилон
Гледан ми е и стариот, обожавам филмови со бегства ама римејков е на ниво1973 или 2017 ?
ја имам слабост на такви филмови, во кафез за птици да седат двајца па после да киднат со најглупата можна фора топ ќе ми биде, затоа пишав така a и во римејков Малик многу подобро ја има доловено паднат од Марс појавата отколку Хофман.Да бидеме реални, стариот не е ништо посебно.
И јас исто ептен сакам такви филмови со затвор и бегство, освен Escape From Alcatraz што најверојатно го имаш гледано, гледај го Starred Up, мене ми беше супер иако не очекував многу.ја имам слабост на такви филмови, во кафез за птици да седат двајца па после да киднат со најглупата можна фора топ ќе ми биде, затоа пишав така a и во римејков Малик многу подобро ја има доловено паднат од Марс појавата отколку Хофман.
Awww кутрото Рами. Што точно се доделувало во моментот?
Претпоставувам за најчуден актерAwww кутрото Рами. Што точно се доделувало во моментот?