За филмот е измислено. Не во онаа буквалнана смисла на зборот измислено, во другата.Колку ми нема смисла имево Knight of Cups
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За филмот е измислено. Не во онаа буквалнана смисла на зборот измислено, во другата.Колку ми нема смисла имево Knight of Cups
За филмот е измислено. Не во онаа буквалнана смисла на зборот измислено, во другата.

За несфатени уметници е прва лига.Remek delo e knight of cups![]()
Green Book ОД-ЛИ-ЧЕН! Знам дека ќе "ве болат очи" многумина и од него, кого ради клишеата, кого ради обесправени-црнци-wise приказната, ама who cares. Јас уживав во секое можно клише и во секоја секунда од обесправени-црнци-wise приказната. Филм кој што во секој момент знае што сака да биде: смешен кога треба да е смешен, поучен кога треба да е поучен, да топли срца кога треба да топли срца... Филм за еден чуден road trip кој влева надеж дека и најнеспоивите два света може да создадат врска која трае доживотно. Една работа што не ми се допадна е што многу малку дознавме за животот и делото на Дон Ширли, но ова не беше типичен биопик, па веројатно и не беше толку важно. Остатокот - чиста десетка од мене! Bohemian Rhapsody знам дека не може, па ова е мојот нов фаворит за Оскарот.
Педери стоп. Хомофоби стоп. Расисти стоп. Скринеромрзачи стоп.
Одлично е видеово, но пола од филмовиве не ги знам т.е. не можам да ги препознаам вака од дел од сцени бидејќи ги немам изгледано, а никаде не најдов листа од тие 25 филма. Дали може некој што ги има сите овие изгледано да ја напише листата, или да испрати линк каде што би можел да ги видам тие 25 филма, зашто би сакал да ги изгледам искрено.[DOUBLEPOST=1546985733][/DOUBLEPOST]
Одлично е видеово, но пола од филмовиве не ги знам т.е. не можам да ги препознаам вака од дел од сцени бидејќи ги немам изгледано, а никаде не најдов листа од тие 25 филма. Дали може некој што ги има сите овие изгледано да ја напише листата, или да испрати линк каде што би можел да ги видам тие 25 филма, зашто би сакал да ги изгледам искрено.

Гледан ми е и стариот, обожавам филмови со бегства ама римејков е на ниво1973 или 2017 ?