Abre los ojos! Обавезно. Пенелопе е главна и таму.би сакал после ова да ја изгледам и шпанската верзија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abre los ojos! Обавезно. Пенелопе е главна и таму.би сакал после ова да ја изгледам и шпанската верзија
Па Глобусите ги доделува новинарска редакција од 7 члена. Секогаш се најмалку релевантни. Мене најприфатливи ми се SAG Awards, можеби, зашто за нив најголема група луѓе одлучува, и тоа не било кои луѓе, туку токму актерите.[DOUBLEPOST=1546096434][/DOUBLEPOST]Bird Box > A Quiet Place > It Comes at Night.Ова изгледа ми промакна заради тоа што Black Panther е класифициран како драма, ама.......
А Star Is Born е номиниран кај златните глобуси за Драма..............а постои златна категорија за Мјузикли/Комедии што секоја година (ама буквално секоја година) е наполнета со филмови што не се ни мјузикл ни комедија...и баш сега се појавува филм што во голем дел е еден гигантски спот на Лејди Гага и Брелди Купер....и го ставиле во категоријата за драми.... свака част колку се глупи наградиве значи, буквално на Балканов да се дешаваа помалку глупости ќе имаше..
Обратно. Прво LOTR (Претпоставувам на него мислиш, зашто GoT нема врска со Средната земја).Дали прво Хобит да го гледам, па Господар на прстените или обратно? Знам дека Хобит е пред ГоТ, а го немам гледано и ГоТ (многу одамна како дете, али заспивав увек на пола).
Барфи..
HELL YES!!!
Мене ми беше океј, интересен у првата половина и нешто. Солидна замисла. Потсеќа на Стивен Кинг а и самиот он го пофалил.Bird Box e срање, не го разбирам хајпот.![]()
Мене многу ми личеше и на A Quiet Place, и на It Comes at Night. И реализацијата ми се допадна подеднакво како и во другите 2. И убаво рече ти - подобар беше во првата половина. Но мене особено ме погоди крајот и особено тој натписот - училиште за слепи, или како и да беше. И овој можеше да се најде во новиот предизвик!Мене ми беше океј, интересен у првата половина и нешто. Солидна замисла. Потсеќа на Стивен Кинг а и самиот он го пофалил.