Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.080
Green book ми е одличен.
Прво, не е типично црнечки филм за нивната голгота и не се вади на тоа како филм. Ако ја гледаме пошироката слика, мислам дека секој ќе се пронајде во поентата на филмот.
Второ, многу фино скоцкано. Сите драматични и комични елементи се супер комбинирани, за два саати филм држи внимание.
А пак глумата е феноменална. Се надевам дека и двајцата ќе бидат номинирани, али Виго го носи филмот. Уживав дур го гледав, човеков може ја има најдобрата улога досега.
Се на се, филм за душа.
Најдобар ми е досега од овие што целат за награди, ќе видиме дали некој ќе го надмине.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
BIRD BOX-ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ НЕ ГО ГЛЕДАЈТЕ ФИЛМОВ ПОВТОРУВАМ НЕ ГО ГЛЕДАЈТЕ ФИЛМОВ.ОВА НЕ Е ШЕГА,ЗНАЧИ НЕ ГО СИМНУВАЈТЕ,НЕ ГО ГЛЕДАЈТЕ.WHATTO E ВАШИОТ СПАСИТЕЛ И ПЕРСОНАЛЕН ИСУС.ВЕРУВАЈТЕ МИ НЕ ГИ ОТВАРАЈТЕ ОЧИТЕ КОГА ЌЕ ПОЧНЕ ФИЛМОТ ДОКОЛКУ НЕКОЈ ОД ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ РЕШИ ДА ВИ ГО ПУШТИ.КОГА ЌЕ МЕ ВИДИТЕ МОЖЕ ДА МЕ ГУШНЕТЕ,И ДА МИ ДАДЕТЕ БОНБОНЧЕ ВО ЗНАК НА БЛАГОДАРНОСТ ШТО ВЕ ПОШТЕДИВ ОД ОЧЕБОЛ.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
океј е филмот, еве кој се разбира
dwgh.png

а овој па
jaghh.png
хахахахах
јако е што филмов буквално сите оценки му ги имаме дадено, на некој му е прејак на некој му е океј, некој масовно го хејта
oh, diversity, баш сме политички коректни
ШТО ВЕ ПОШТЕДИВ ОД ОЧЕБОЛ.
да, а knight of cups e eye pleasure, lol

Последно уредено:
Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
BIRD BOX-ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ НЕ ГО ГЛЕДАЈТЕ ФИЛМОВ ПОВТОРУВАМ НЕ ГО ГЛЕДАЈТЕ ФИЛМОВ.ОВА НЕ Е ШЕГА,ЗНАЧИ НЕ ГО СИМНУВАЈТЕ,НЕ ГО ГЛЕДАЈТЕ.WHATTO E ВАШИОТ СПАСИТЕЛ И ПЕРСОНАЛЕН ИСУС.ВЕРУВАЈТЕ МИ НЕ ГИ ОТВАРАЈТЕ ОЧИТЕ КОГА ЌЕ ПОЧНЕ ФИЛМОТ ДОКОЛКУ НЕКОЈ ОД ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ РЕШИ ДА ВИ ГО ПУШТИ.КОГА ЌЕ МЕ ВИДИТЕ МОЖЕ ДА МЕ ГУШНЕТЕ,И ДА МИ ДАДЕТЕ БОНБОНЧЕ ВО ЗНАК НА БЛАГОДАРНОСТ ШТО ВЕ ПОШТЕДИВ ОД ОЧЕБОЛ.
ЗОШТО ДА НЕ ГО ГЛЕДАМЕ?

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
да, а knight of cups e eye pleasure, lol
Да исто така и knight of cups да не го гледате дечки(y)[DOUBLEPOST=1546642774][/DOUBLEPOST]
@whatto go gledase birdbox?

Inace dno e filmov, ama so altternativniot kraj ke bese tad podbar
Брат ме заеба малку,ама и ја сум за ќотек нит видов кој го гледал на летер и шо оценка му ставил,ни трејлер глеав,нит проверив критики нешо,ништо буквално.Само видов дека си ме тагнал за филмов,а баш читав претходните страни Злате вика дека му доаѓал нешо у стил као a quiet place и it comes at night,а мене и двата филма ми се допадна и ми беше на тапет само викам чеј да го довршам фестивалот па ќе о ѕирнам ти текнуе да не мешам баби жаби,и глеам таг викам вај нот башка бев излезен викам за тоа време ќе се среди,такој.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom