Најдобар начин да се гледа Bird Box
да, а knight of cups e eye pleasure, lolШТО ВЕ ПОШТЕДИВ ОД ОЧЕБОЛ.
ЗОШТО ДА НЕ ГО ГЛЕДАМЕ?BIRD BOX-ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ НЕ ГО ГЛЕДАЈТЕ ФИЛМОВ ПОВТОРУВАМ НЕ ГО ГЛЕДАЈТЕ ФИЛМОВ.ОВА НЕ Е ШЕГА,ЗНАЧИ НЕ ГО СИМНУВАЈТЕ,НЕ ГО ГЛЕДАЈТЕ.WHATTO E ВАШИОТ СПАСИТЕЛ И ПЕРСОНАЛЕН ИСУС.ВЕРУВАЈТЕ МИ НЕ ГИ ОТВАРАЈТЕ ОЧИТЕ КОГА ЌЕ ПОЧНЕ ФИЛМОТ ДОКОЛКУ НЕКОЈ ОД ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ РЕШИ ДА ВИ ГО ПУШТИ.КОГА ЌЕ МЕ ВИДИТЕ МОЖЕ ДА МЕ ГУШНЕТЕ,И ДА МИ ДАДЕТЕ БОНБОНЧЕ ВО ЗНАК НА БЛАГОДАРНОСТ ШТО ВЕ ПОШТЕДИВ ОД ОЧЕБОЛ.
Премногу е меинстрим и едноставно ги има сите елементи на добар/просечен/океј филм.ЗОШТО ДА НЕ ГО ГЛЕДАМЕ?
Да исто така и knight of cups да не го гледате дечки[DOUBLEPOST=1546642774][/DOUBLEPOST]да, а knight of cups e eye pleasure, lol
Брат ме заеба малку,ама и ја сум за ќотек нит видов кој го гледал на летер и шо оценка му ставил,ни трејлер глеав,нит проверив критики нешо,ништо буквално.Само видов дека си ме тагнал за филмов,а баш читав претходните страни Злате вика дека му доаѓал нешо у стил као a quiet place и it comes at night,а мене и двата филма ми се допадна и ми беше на тапет само викам чеј да го довршам фестивалот па ќе о ѕирнам ти текнуе да не мешам баби жаби,и глеам таг викам вај нот башка бев излезен викам за тоа време ќе се среди,такој.
За филмот е измислено. Не во онаа буквалнана смисла на зборот измислено, во другата.Колку ми нема смисла имево Knight of Cups
Remek delo e knight of cupsЗа филмот е измислено. Не во онаа буквалнана смисла на зборот измислено, во другата.
Еве како се заработува пиво на брз начин.Remek delo e knight of cups
За несфатени уметници е прва лига.Remek delo e knight of cups