Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.750
Поени од реакции
52.708
Многу фанови на Јунајтед, Арсенал, Челзи од Англија го делат мислењето. Па и овде верувам скоро на сите повеќе би ни одговарало Сити да си освои :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па ќе ти одговара пошто ќе се пуштат посче у акција оние 2-3ца навивачи што се на форумов и ќе умараат до 101 и назад :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
СкроС небитно,нека цркнат и Сити и Пул бем им стомајки.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Мене ич не ми пречи да освои Ливерпул
Нема да ми пречи, само ќе ми биде криво кога ќе ми текне пред неколку години бевме во слична позиција, да не речам Арсенал беше дури и во подобра позиција за напредок, но домаќинско работење и правилни потези со тренер, трансфери и се друго ги направи тим за почит.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Нема да ми пречи, само ќе ми биде криво кога ќе ми текне пред неколку години бевме во слична позиција, да не речам Арсенал беше дури и во подобра позиција за напредок, но домаќинско работење и правилни потези со тренер, трансфери и се друго ги направи тим за почит.
Абе никогаш не рабтеле домаќински реално, милион трансфери промаршија низ годиниве ама од кога дојде Клоп, па и сезоната со Роџерс им тргна. Зедоа мн пари за Кутињо и не ги вотнаа в'џеб туку влегоа all in, за разлика од нас

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.491
Поени од реакции
11.440
Абе никогаш не рабтеле домаќински реално, милион трансфери промаршија низ годиниве ама од кога дојде Клоп, па и сезоната со Роџерс им тргна. Зедоа мн пари за Кутињо и не ги вотнаа в'џеб туку влегоа all in, за разлика од нас
им успеа со Роџерс зашо Суарез и Стариџ газеа, наредната сезона јово наново, лупнаа пари на глупости, ок сеа едини ќар шо го земаа најдобриот дефанзивец у свет
Клоп исто нешо проба со треторазредни трансфери виде не виде излижа таму кај шо плукаше и се фрли на трошење
мислам поради ова Пеџа еден период го пцуеше и сакаше да го шутнат Клоп
иначе и годинава ако не напраи нишо Клоп за ругање ке е

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не, никогаш неам пишано да го шутнат Клоп, нит сум го сакал тоа ама многу пцуев со глупите Матип, Клаван трансфери што ги праеше и што мислеше дека со такви играчи може да се носи у ПЛ.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
омг дечково е левел стефи, сигурно рафал од мозочни удари преживеал пред да го напише постов...
Не не, ништо не го надминува бладањето на Чемпионс после Сити-Јунајтед утакмицата од лани :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom