Фиар факторА не сфатив само зошто Озил? За да грее клупа?
Нема да ми пречи, само ќе ми биде криво кога ќе ми текне пред неколку години бевме во слична позиција, да не речам Арсенал беше дури и во подобра позиција за напредок, но домаќинско работење и правилни потези со тренер, трансфери и се друго ги направи тим за почит.Мене ич не ми пречи да освои Ливерпул
Абе никогаш не рабтеле домаќински реално, милион трансфери промаршија низ годиниве ама од кога дојде Клоп, па и сезоната со Роџерс им тргна. Зедоа мн пари за Кутињо и не ги вотнаа в'џеб туку влегоа all in, за разлика од насНема да ми пречи, само ќе ми биде криво кога ќе ми текне пред неколку години бевме во слична позиција, да не речам Арсенал беше дури и во подобра позиција за напредок, но домаќинско работење и правилни потези со тренер, трансфери и се друго ги направи тим за почит.
им успеа со Роџерс зашо Суарез и Стариџ газеа, наредната сезона јово наново, лупнаа пари на глупости, ок сеа едини ќар шо го земаа најдобриот дефанзивец у светАбе никогаш не рабтеле домаќински реално, милион трансфери промаршија низ годиниве ама од кога дојде Клоп, па и сезоната со Роџерс им тргна. Зедоа мн пари за Кутињо и не ги вотнаа в'џеб туку влегоа all in, за разлика од нас
Ова можи само да му помогни на Ливерпул побрзо да освои...Чемпионс, ти ова бро?
омг дечково е левел стефи, сигурно рафал од мозочни удари преживеал пред да го напише постов...Чемпионс, ти ова бро?
Не не, ништо не го надминува бладањето на Чемпионс после Сити-Јунајтед утакмицата од ланиомг дечково е левел стефи, сигурно рафал од мозочни удари преживеал пред да го напише постов...
Дури ни анлаки челинџот на ван Дајк?Не не, ништо не го надминува бладањето на Чемпионс после Сити-Јунајтед утакмицата од лани