Besplatni aplikacii za TV film i serii

Nema potreba[DOUBLEPOST=1540317091][/DOUBLEPOST]Lol mislev kaj mene e otvorena

Okej

Ta

Gledalica i milversite (srpski prevod)[DOUBLEPOST=1541334586][/DOUBLEPOST]Набројав страни а не апликации sorry

Коди е најдобар ако знаеш како да го подесиш со активни додатоци кој некој ги ажурираат често.

Stremio за гледање филмови. Барем во Македонија може да се користи слободно. Германија и слични држави кај што има закон за не користење нелегално содржини т.е торенти не го користете мислам дека содржината е торент фајлови.

Постои за Android исто може и на Windows. За други оперативни системи не знам.

Ја имам Kodi на Smart Апаратот, ама појма си немам да го подесам...
Ај некој ден ако вака сум слободен ќе гледам да го наштелувам, само некој нека ми пише како што.
Android е 7.1.2 и апаратот е рутнат.
Апаратот не го рутнав јас, туку сега скоро случајно видов дека бил рутнат. Тоа сигурно фабрички така, друг начин нема.

LiveNetTv
Cinema Hd
E-doctor Iptv
FreeFlix HQ
Genius Stream
Swift Stream
RedBox Tv
TvTapPro
XxxIptv
Titanium Tv
UkMovNow

Ако ти се гледа филм од скај англија, пушти го на Мх плеер, преку Ску Го ќе видиш што се дава на програмата. Спушти го преводот. Ако знаеш кога почнал филмот, наштелувај го одприлика на која секунда е сред филм( со дигитрон ресметај и внеси подтоци) , да разберат и гостите. И то. Уживај во филмови. Исто е со германски скај пакет или италијански пакет.

Ја имам Kodi на Smart Апаратот, ама појма си немам да го подесам...
Ај некој ден ако вака сум слободен ќе гледам да го наштелувам, само некој нека ми пише како што.
Android е 7.1.2 и апаратот е рутнат.
Апаратот не го рутнав јас, туку сега скоро случајно видов дека бил рутнат. Тоа сигурно фабрички така, друг начин нема.
Јас имам на Windows 10 лаптоп Kodi на кој инсталирав Balkan Green build и има филмови, има серии, телевизија за гледање. Самиот буилд има се подесено за преводи, адони за филмови и серии и адони за тв канали.
Следи го упатствово од видеово и така инсталирај го

Јас имам на Windows 10 лаптоп Kodi на кој инсталирав Balkan Green build и има филмови, има серии, телевизија за гледање. Самиот буилд има се подесено за преводи, адони за филмови и серии и адони за тв канали.
Следи го упатствово од видеово и така инсталирај го
Истото може и на Смарт Апарат така?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom