UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Гледаш колку си неписмен?Ја гледаше вечерашнава утакмица или не?Што ми мешаш Парма со ова вечерва?
Aj vrati se pogore i procitaj sto napisav... Ako ne si glup, ke sfatis deka aludiram na celava sezona do sega a ne konkretno za vecerasniov mec

Ти треба талент за да отпаднеш на класичен тотенхемовски начин и тоа токму од нив.
А сега, нека се лактаат на пролет во ЛЕ со Ворскла.
Арсенал се погрижи да не се лактаат со нив.:cool:

Пред 5 дена, Бен Ми (дефанзивец од Барнли), го повреди Гомез со старт сличен на зглоб, но бидејќи ја изби топката во аут, Ливерпул НЕ ДОБИ НИ ФАУЛ. А Гомез нема да игра 6 недели. Како тоа е различно од ова?

Што сте се напнале како жени во пмс за Ван Дајк, да беше некој друг никому ништо
Кој играч нека е, па дури и играч од Челси - чист црвен. Рамирес имал повеќе стартови за црвен во ПЛ кои биле далеку помалку опасни од ова.

Али да, треба некој да има скршена нога за да се каже нешто.

Се отепавте плачење 3 месеци како тоа Рамос ви го повредил Салах погалувајќи го за рамо,а сеа ова не било старт за црвен картон.Ко нема наредниот викенд на Салах онака чист старт да му направат.Мрш таму.

TtG0BRfT.jpg

4 тима од Англија во последни 16, слаба била лигата доброооооо

Кој играч нека е, па дури и играч од Челси - чист црвен. Рамирес имал повеќе стартови за црвен во ПЛ кои биле далеку помалку опасни од ова.

Али да, треба некој да има скршена нога за да се каже нешто.

Ван Дајк верувам дека најмалце сакал да го повреди, случката е чиста случајност и добро што испаднало така.

Ван Дајк верувам дека најмалце сакал да го повреди, случката е чиста случајност и добро што испаднало така.
Да, добро што Мертенс не е повреден, но за невнамителноста ВВД заслужи црвен картон.

@the_kop ај линкни го стартот врз Гомез, барам по нет, само некои спам видеа гледам.

Aj vrati se pogore i procitaj sto napisav... Ako ne si glup, ke sfatis deka aludiram na celava sezona do sega a ne konkretno za vecerasniov mec
АБе ме боли К мене што мислиш ти за целата сезона, ние овдека го ХЕЈТАМЕ ДЕКА Е НАЈГЛУП ТРЕНЕР ПОРАДИ 120 причини кои што ги наведивме.Никој не пиша овде лелелел Спалети титулата ни ја изгуби во сериа А , туку пишуваат дека НЕ ИСПАДНА ОД ЛШ.[DOUBLEPOST=1544568938][/DOUBLEPOST]
Сеа дури видов со каков интелект сум пробувал да се докажам.Биди ми поздравен.

АБе ме боли К мене што мислиш ти за целата сезона, ние овдека го ХЕЈТАМЕ ДЕКА Е НАЈГЛУП ТРЕНЕР ПОРАДИ 120 причини кои што ги наведивме.Никој не пиша овде лелелел Спалети титулата ни ја изгуби во сериа А , туку пишуваат дека НЕ ИСПАДНА ОД ЛШ.
Jbg... Povekje srekja sleden pat

@Peja989 e eden od porealnite fanovi na liverpul, edini sto sum go sretnal dali onlajn ilo off da zboruva realno.

Neznam zosto se toolku voobrazeni, kako samo tie da pratat fudbal.

Drugar mi vikat ne go ni cepna, posle pola sat padna vaka taka, abe mme sto spomnav. :D

Многу јако му ја лепна секоја чест, одма поверував дека не е за црвен тоа на Ван Дајк.

Ова не е ситуација во фудбалот за која има мислење, па можело така или на друг начин. Ова е чист црвен картон пропишан според фудбалските правила во цел свет.

Од фудбалска гледна точка апсолутно заслужен пласман понатаму на Ливерпул, едноставно ги растурија само што ептен промашуваа. Наполи имаше одлична шанса да ги казни, ама нема што да жалат бидејќи создадоа премалку за меч каде им беше крајно потребен гол.

Најиронично е тоа што примениот гол од Ѕвезда за 3-1 минатото коло практично ги исфрли од ЛШ, бидејќи 1-0 ќе им одговараше.

Од Интер воопшто не сум изненаден, особено кога примија гол. Немаат капацитет да обрнат натпревар ниту против послаби екипи од ПСВ.

Пред 5 дена, Бен Ми (дефанзивец од Барнли), го повреди Гомез со старт сличен на зглоб, но бидејќи ја изби топката во аут, Ливерпул НЕ ДОБИ НИ ФАУЛ. А Гомез нема да игра 6 недели. Како тоа е различно од ова?

Не се брукај, немаше отворен ѓон при тој старт, не знам што се понашаш ко да имаш излив на мозок.[DOUBLEPOST=1544569444][/DOUBLEPOST]
Да, добро што Мертенс не е повреден, но за невнамителноста ВВД заслужи црвен картон.

@the_kop ај линкни го стартот врз Гомез, барам по нет, само некои спам видеа гледам.

22ра минута некаде на видеото од прво полувреме 19та на самата утакмица, нема врска овој старт со оној на Вирџил.
https://www.fullmatchesandshows.com/2018/12/05/burnley-vs-liverpool-highlights-and-full-match/

Дури ми делува и дека ова врз Гомез е малце пожестоко.Можеше ногата да му ја откорни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom