UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Najinteresno mi e sto fanovive na Inter vo 100% od slucaite za neuspeh go krivat Spaleti... Ne sfakjaat deka tolku im se moznostite i kvalitetite na fudbalerite...

браво за брилијантниот Ливерпул со брилијантната победа од 1-0 против екипа која е дупло посиромашна од брилијантниот Ливерул

Пријател, ја гледаше утакмицата?

Кои петарди се некои што овде коментираат.

Клизач со отворен ѓон директно на глужд не било црвен.

Англиските судии можеби не ги судат овие ни за жолт ама колку страшни повреди им се имаат десено во таа лига ?
А тоа нема врска, се менуваат и англиските судии. Поготово за стартови за две нозе кои реално биле можда и помалку опасни од овој. Ама не, на топка било, па после прати го во пензија противничкиот играч ако сакаш.

Najinteresno mi e sto fanovive na Inter vo 100% od slucaite za neuspeh go krivat Spaleti... Ne sfakjaat deka tolku im se moznostite i kvalitetite na fudbalerite...
Избриши го мислењево додека е време,ќе го заминиш и спалети со глупсотиве вечерва.Кој беше крив бе стручнак?

А тоа нема врска, се менуваат и англиските судии. Поготово за стартови за две нозе кои реално биле можда и помалку опасни од овој. Ама не, на топка било, па после прати го во пензија противничкиот играч ако сакаш.

Кај виде старт со ДВЕ НОЗЕ? Стартот беше со една нога. Да беше со две, е тогаш ќе беше директен црвен, без разлика дали ја допре топката или не.

Реклес такл, чист црвен е она бе луѓе, не се заебавајте. Среќа иаме што Вирџил не го попи, ваљда дека прв старт на утакмица, плус почеток беше. Да се десеше ова некаде во второ, милион посто ќе го сркнеше немиен, па после ќе се чешавме. Реално, не важи веќе она правило „прв стигнал до топка“, пошто не е работа само да се избие топка и ај земи убиј го играчот.

Нема квалитет Интер да го победи ПСВ дома? Да тепа осакатена Рома со 200 повредени првотимци? Нема квалитет да ја тепа Парма дома? Ако викаш ти така тогаш ок.

Ако вакви стартови се судат со црвен картон, секоја утакмица ќе има просек по еден црвен во натпревар.

вакви стартови има на секој натпревар?
озбилен си?
шо кур ке добиеш ако негираш нешо вакво очигледно?
малтене ако признаеш ке му дадат црвен и службена ке ја добие наполи
у право си колку се очај судиите у пл нема ова фаул да го судат него жолт на мертенс за глума

Sent from my iPhone using Tapatalk

Избриши го мислењево додека е време,ќе го заминиш и спалети со глупсотиве вечерва.Кој беше крив бе стручнак?
Sigurno kriv e i za porazite od Parma Sasuolo i Atalanta...

Кај виде старт со ДВЕ НОЗЕ? Стартот беше со една нога. Да беше со две, е тогаш ќе беше директен црвен, без разлика дали ја допре топката или не.
Се отепавте плачење 3 месеци како тоа Рамос ви го повредил Салах погалувајќи го за рамо,а сеа ова не било старт за црвен картон.Ко нема наредниот викенд на Салах онака чист старт да му направат.Мрш таму.

Ај прочитај уште еднаш што пишав.
Стартови со две нозе кои се помалку опасни се свиреле со црвен картон, не па ова.

Нема квалитет Интер да го победи ПСВ дома? Да тепа осакатена Рома со 200 повредени првотимци? Нема квалитет да ја тепа Парма дома? Ако викаш ти така тогаш ок.
Pa ocigledno nema... Ne se 2-3 utakmici... Atalanta Sasuolo Torino...

Што сте се напнале како жени во пмс за Ван Дајк, да беше некој друг никому ништо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom