Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некој играч има Валуе,тоа е Вејд.Поголемо Валуе нема ниту еден играч вечерва.Дури и да турни, на ваква граница и при вакви услови МОРАМ да го изиграм.Само блоу аут може да го еби типов или некој екстремно лош шутерски ден.
Изиграв 10 цигли на Вејд 13.5+ и Фила да победи уште пред 2-3ч.Границиве и коеф се сеуште исти.
1.9 х 1.22
еУротип
Поз.Кис

Ako nekoj igrac ima Value toa e Bradley Beal. Granicata i onaka mu bese 21.5 I 22.5, a Sega Bez Wall 24.5. Ne smee da se propusti vakov poklon. Samo da nema blowout do poluvreme i tipot ke bide lesno i rano dobiten...[DOUBLEPOST=1544478109][/DOUBLEPOST]

Siluvaj go ako go imas na 19
Bi da videv porano vaka djabe zatvoreno e jbg, vas neka vive so srekja

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

@ilz
Бил може да даде и 45 вечерва,ама јас не би го играл.
ИГРААТ ПРОТИВ НАЈДЕФАНЗИВНИОТ ДОМАШЕН ТИМ.
Најмалце поени имаат примено ДОМА,од сите нба тимови.Под 100тка им е просекот.
Некни кога го играв и го споделив на форумов,беше на граница од 22.5 и играше против факинг Атланта,која што е меѓу тимовите што примаат најголем број на поени од цела лига.И тогаш не играше Вол.
И сеа спореди колкава разлика има овде.
22.5 против тим со помочана одбрана и 25.5 против тим што игра спора кошарка со мал број на поени.
Го имав на 24.5 граница,али не го изиграв па ако сака и 40 нека даде.Баш ради муаебтов од погоре.
Вечерва дали ќе биде + или - зависи од процентот со кој што шутира.Ептен ќе треба на шутот да се потпри.Нема да закачи голем број на ЛЕСНИ поени со положувања или слично,нешто што го имаше во изобилие со Атланта.

Последно уредено:
Ako nekoj igrac ima Value toa e Bradley Beal. Granicata i onaka mu bese 21.5 I 22.5, a Sega Bez Wall 24.5. Ne smee da se propusti vakov poklon. Samo da nema blowout do poluvreme i tipot ke bide lesno i rano dobiten...[DOUBLEPOST=1544478109][/DOUBLEPOST]

Siluvaj go ako go imas na 19
upload_2018-12-10_22-56-56.png
Истата понуда е на 2win.mk,ако си у МКД напрај си акаунт и силувај го :D

Attachments

• upload_2018-12-10_22-56-51.png
    upload_2018-12-10_22-56-51.png
    7,3 KB · Прегледи: 13
@ilz
Бил може да даде и 45 вечерва,ама јас не би го играл.
ИГРАА ПРОТИВ НАЈДЕФАНЗИВНИОТ ДОМАШЕН ТИМ.
Најмалце поени имаат примено ДОМА,од сите нба тимови.Под 100тка им е просекот.
Некни кога го играв и го споделив на форумов,беше на граница од 22.5 и играше против факинг Атланта,која што е меѓу тимовите што примаат најголем број на поени од цела лига.
И сеа спореди колкава разлика има овде.
22.5 против тим со помочана одбрана и 25.5 против тим што игра спора кошарка со мал број на поени.
Го имав на 24.5 граница,али не го изиграв па ако сака и 40 нека даде.Баш ради муаебтов од погоре.
Вечерва дали ќе биде + или - зависи од процентот со кој што шутира.Ептен ќе треба на шутот да се потпри.Нема да закачи голем број на ЛЕСНИ поени со положувања или слично,нешто што го имаше во изобилие со Атланта.

Kaj Indiana go nema Oladipo. krsh se bez nego. I vo napad i vo odbrana
Beal ke zemi 22-3 shuta vecerva minimum plus slobodni
Samo blowout moze da go spreci da prefrli 25poeni. Ama ne gledam kako Indiana ke naprai takov blowout vecerva bez Oladipo

Прегледај го приврзокот 201025
Истата понуда е на 2win.mk,ако си у МКД напрај си акаунт и силувај го :D

Vecerva go igram samo Beal na posolena uplata, Randle da go imam na 18.5 ili 19.5 bez razmisluvanje ke go natovaram, ama go nemam, samo 23.5 i 24.5 ... a i onaka ne mi bese vo plan da go igram nego, muabetot bese deka under ne bi go igral nikako bidekji e hot poslednive 4 utakmici

Рендл е 23.5 ваљда зашто нема да игра Ентони Дејвис, ама Бостон се една проклето заебана екипа и може да го лимитираат како ниедна друга во НБА. Знае Рендл да прави и глупи фаули така да ризик е на таа граница да се игра плус.

Ворен е 17.5-, спијат Копачка денес ама ете и покрај тоа успеаа да го намалат на 1.60. Ќе има лимитирани минути и тешко да префрли, плус можен блоуаут. И Паркер им беше до пред некое време 16.5, а се враќаат Дан и Портис така да ќе има помалце шутеви сигурно, чист минус беше според мене.

Од другите, Тејтум 17.5+, не игра Ирвинг а неизвесни се Хорфорд и Хејворд, спијат wwin. :D По мене и Вучевич ќе оди минус, Кларксон исто, а се слагам за Вејд со Ацета, последна утакмица во кариера против Леброн, ќе има огромен мотив сигурно. Ако играте на нет изберете си нешто на ситно од овие, зашо и ја така ги изиграв. Нормално стегнав едно индијанско во СЛ за да фатам бонуси. :D

Рендл е 23.5 ваљда зашто нема да игра Ентони Дејвис, ама Бостон се една проклето заебана екипа и може да го лимитираат како ниедна друга во НБА. Знае Рендл да прави и глупи фаули така да ризик е на таа граница да се игра плус.

Ворен е 17.5-, спијат Копачка денес ама ете и покрај тоа успеаа да го намалат на 1.60. Ќе има лимитирани минути и тешко да префрли, плус можен блоуаут. И Паркер им беше до пред некое време 16.5, а се враќаат Дан и Портис така да ќе има помалце шутеви сигурно, чист минус беше според мене.

Од другите, Тејтум 17.5+, не игра Ирвинг а неизвесни се Хорфорд и Хејворд, спијат wwin. :D По мене и Вучевич ќе оди минус, Кларксон исто, а се слагам за Вејд со Ацета, последна утакмица во кариера против Леброн, ќе има огромен мотив сигурно. Ако играте на нет изберете си нешто на ситно од овие, зашо и ја така ги изиграв. Нормално стегнав едно индијанско во СЛ за да фатам бонуси. :D

Wwin неспијат туку не се замараат со играчите пошто имаат услов од 5 играчи.Гомно кладилница.

Wwin неспијат туку не се замараат со играчите пошто имаат услов од 5 играчи.Гомно кладилница.
Еве не играат Хорфорд, Хејворд и Ирвинг а Татум стои 17.5. Ме боли кур за условот, Грифин и Фурние им стојат во понуда а не играат, ги ставаш на тикет и 1 квота автоматски. :D

Nema air od +/- kosarkari dzabe si frlate parite.. Cista lotarija e ne vlijae tuka logika analiza statistika dijagnostika ili nz sho.. Za 1.85 treba da se nadevas igraco nema da se povredi (a nba znaeme kakvi se stakleni), nema eden tim da zavodi so 20-30 razlika pa da ne go klat do kraj i nema da napraj 2 fauloj na brzina.. Premnogu faktori za posran koef. koj posle danok ne ti ni nosi nekoja dobivka singl ako igras.. A na tiket so 5-6+ igraci ednas na 50 tiketi mozi ke vlezi i pak vo minus ke bidis bidejki 1.85 i 6 utakmici da pisis dzabe ti e

Вејд 19 шута + 4 слободни.Ептен над просекот фрлил.Само шутот,туѓ срам ме јади.6 од 19
Одвај некако го истуркавме на + и покрај тоа што на 10мин до крајот имаше 13 поени.

PSG h2 -1.5 1.50[DOUBLEPOST=1544548268][/DOUBLEPOST]I inter 3+ 1.50

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom