Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно е да мислиш така дека се местел некој играч кој заработува по 10-20м долари годишно и ниту една плата не му се касни итн.Максимум 300 евра по клик имаш на Пајнакл и то е премија за играчи.Па на 2ра лига Македонска ќе ти дозволат повеќе отколку на нба играчи.

Да ставиш пари на играч + или - потполно е исто како да ги ставиш тие пари на рулет, на црно или црвено. Всушност на рулет е нешто подобро, маргината е 2.70, во кладилниците е поголема.

Никој, никогаш нема долгорочно да биде плус од вакви кладби. НБА статистички е покриена до совршенство, границите се поставуваат безгрешно. Во такви услови нема теоретска шанса да погодиш повеќе од 50%, а тоа значи дека долгорочно си во минус заради маргините.

Не знам како не гледате толку едноставни работи. Ова е најпроста математика.

ok

Интересно е да мислиш така дека се местел некој играч кој заработува по 10-20м долари годишно и ниту една плата не му се касни итн.Максимум 300 евра по клик имаш на Пајнакл и то е премија за играчи.Па на 2ра лига Македонска ќе ти дозволат повеќе отколку на нба играчи.

ok

Например б365 го даде Рендл на 24.5 и автоматски си одиш минус оти има валуе.

Например б365 го даде Рендл на 24.5 и автоматски си одиш минус оти има валуе.

Zosto Rendl under?
posledni 4 utakmici 28,26,27,37 poeni.
vo prosek po 20 shuta zema na utakmica plus slobodni

Wall defitinitvno nema da igra vecerva, tovari go Beal :uzi:

Zosto Rendl under?
posledni 4 utakmici 28,26,27,37 poeni.
vo prosek po 20 shuta zema na utakmica plus slobodni

Wall defitinitvno nema da igra vecerva, tovari go Beal :uzi:

Зошто сегде е 18.5 и границата од 24.5 е грешна најмалку 3 поени од fair granicata така да минус.

Зошто сегде е 18.5 и границата од 24.5 е грешна најмалку 3 поени од fair granicata така да минус.

Prethodnite 4 utakmici se dokaz kolku e granicata greshna, i dali ne moze da ja prefrli.[DOUBLEPOST=1544475081][/DOUBLEPOST]Da se nadevame deka Wall ke otsustvuva podolgo, dobar kesh ke se kjari na Beal

Prethodnite 4 utakmici se dokaz kolku e granicata greshna, i dali ne moze da ja prefrli.

Не можам да разберам зошто тераш глуп инает. Се разбира дека може да префрли, може и 50 да даде, може и 5. Никој не може да предвиди колку ќе даде. Но ако сите нудат 18.5 а некој ти нуди 24.5 се разбира дека ќе одиграш -24.5.

Толку е просто ова, стварно не знам зошто се инаетиш. :toe:

Kaj e Rendl 18.5 be drugarcinja? Na taa granica mora da se igra over.
Jas go imam na 23.5 i 24.5 , kaj e 18.5 ?

Warren 17.5- е во Златна Копачка.

Не ми се слегва сега до кладилница и веројатно нема ни 50 евра да ми примат ама ќе има лимит на минутите и нема шанси да префрли според мене.

Мрак тотален се декември и јануари со утакмици сите на пауза се.

Warren 17.5- е во Златна Копачка.

Не ми се слегва сега до кладилница и веројатно нема ни 50 евра да ми примат ама ќе има лимит на минутите и нема шанси да префрли според мене.

Мрак тотален се декември и јануари со утакмици сите на пауза се.

Tropas gluposti, nemalo 50 evra da primat. Kako mene pred 2 nedeli na nekolku pati po 1000evra mi primija ? Odjebi.

Tropas gluposti, nemalo 50 evra da primat. Kako mene pred 2 nedeli na nekolku pati po 1000evra mi primija ? Odjebi.

Ова уште од порано ко се кладев по нашите кладилници бев до Златна Копачка и имав кошарка некоја Латвиска,одам на шалтер и ми прај 21.5 хендикепот и му прам клај му 2000 и ми прај е сега коефициентот е 1.6 и ја блокираја.Во СЛ ако уплатиш над 3000 денари одиш одма на авторизација.Смешни лимити се така да не се губи.

Kaj e Rendl 18.5 be drugarcinja? Na taa granica mora da se igra over.
Jas go imam na 23.5 i 24.5 , kaj e 18.5 ?

Немам појма. Ниту ги гледам, ниту ме интересираат. За принципот ти зборувам. Ако е секаде 23-24 коша, и ако е на само едно место 18.5 тогаш таму играш плус. Не е некоја филозофија.

Немам појма. Ниту ги гледам, ниту ме интересираат. За принципот ти зборувам. Ако е секаде 23-24 коша, и ако е на само едно место 18.5 тогаш таму играш плус. Не е некоја филозофија.

Nikade ne e 18.5, tripuva deteto pogore. Ne se bet365 taka zaostanati pa da ja zgresat granicata za celi 6 poeni. Mnoogu retko moze da se sluci da zgresat, i toa za 1-2poeni, Ama za 6 nikogas.

Na Randle granicata do pred nekolku dena mu bese 18.5 I 19.5, no Likot e zapalen, poslednite 4 utakmici e over i stavi 28,26,27,37 poeni.
I toa se na jaki ekipi im stavi po tolku poeni, megju koi i najdobrara odbrana vo NBA , Memfis.
Realna e granicata 23.5 i 24.5.

Ako nekoj igrac ima Value toa e Bradley Beal. Granicata i onaka mu bese 21.5 I 22.5, a Sega Bez Wall 24.5. Ne smee da se propusti vakov poklon. Samo da nema blowout do poluvreme i tipot ke bide lesno i rano dobiten...[DOUBLEPOST=1544478109][/DOUBLEPOST]
U sport lajf e 19

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Siluvaj go ako go imas na 19

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom