Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сампдорија не е лош тим, даваат голови и сега гледам им дале 1.5 за победа на Лацио, а 1.6 Самдорија да даде еден гол.
Ептен потценети Сампдорија во овој дуел, а Лацио не е тоа што беше минатата сезона.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

2-0
Ама кој баксуз е вујко ми тикет за 20 денари со добивка 330 к го изгубил дали има некоја шанса со утакмиците и времето на уплата да го исплатат во моцарт уплатено. Ама во нивните правила најдов дека не исплакат за изгубен тикет. Ако го имат некој исплатено од моцарт со изгубен тикет нека пише...
1d96a0d619012ad1638375cc2ed5db80.jpg

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Mene me isplatija pred godina dena negde, ama moeto lifche beshe za 50 denari 1200-300 dobivka.. za 330k teshko ne mi se veruva

Jamal Murray e neviden mestach!!!! vecerva kolku samo e ocigledno deka se mesti sebesi under, kurvata 7-8pati od odlicni pozicii skroz sam ne shutira namerno, se vrti i ja podava topkata namerno !!! se mu ebam mestachko i jas glup kako ne go igrav Jokic namesto ovaj debil mestachki crkni daj boze povredi se debilu eden

Pa se da mu ebam 21.5 granica
likot spie na klupa celo vreme kako mozev da go igram nezz

Jamal Murray e neviden mestach!!!! vecerva kolku samo e ocigledno deka se mesti sebesi under, kurvata 7-8pati od odlicni pozicii skroz sam ne shutira namerno, se vrti i ja podava topkata namerno !!! se mu ebam mestachko i jas glup kako ne go igrav Jokic namesto ovaj debil mestachki crkni daj boze povredi se debilu eden

Џамал Мареј влегол во утакмица со повреда на подлактица и за време на утакмица два пати искочил од утакмица поради повреда на стапало. Те молам олабави со вакви глупи теории на заговор како он се местел under.

Џамал Мареј влегол во утакмица со повреда на подлактица и за време на утакмица два пати искочил од утакмица поради повреда на стапало. Те молам олабави со вакви глупи теории на заговор како он се местел under.

Gi gledav prethodnite 3 utakmici na Denver, i ovaa sega,
prethodnite 3 utakmici igrase 36 ,46 ,40 minuti i postigna
20,31,20 poeni.
Ja gledav utakmicata sinokja, amaterski namesten under.
4-5pati imase otvoren sut za 3 skroz sam i namerno ne shutira, 4-5pati otvoren lesen shut za 2 skroz sam i namerno ne shutira, neka se povredi, ne ednoto, dvete stapala, glavata neka si ja povredi mestach debilen

Gi gledav prethodnite 3 utakmici na Denver, i ovaa sega,
prethodnite 3 utakmici igrase 36 ,46 ,40 minuti i postigna
20,31,20 poeni.
Ja gledav utakmicata sinokja, amaterski namesten under.
4-5pati imase otvoren sut za 3 skroz sam i namerno ne shutira, 4-5pati otvoren lesen shut za 2 skroz sam i namerno ne shutira, neka se povredi, ne ednoto, dvete stapala, glavata neka si ja povredi mestach debilen

Можеби и „намерно“ се повредил и излегол од утакмица за да биде минус. Ако сака да се мести минус и на отворен шут ако сака ќе утне, ако сака може и 1000 пати да шутне и 1000 пати да утне.

@Riddler Ima neshto hokejche za denes ?
Лоши парој две иам на пик сепак
Покасно ќе споделам
Око ми бодит Сенегал - Конго ова 2 коеф 3.10 не е лшо[DOUBLEPOST=1544453608][/DOUBLEPOST]Динамо Минск - Витјаз 2и5+ 4.50 5.5+ 2.60
Торпедо Нижни Новогород - Локомотив Јарославл 2и5+ 4.50
овие се ја се одлучив вторава да ја синглирам појако на 10 и првата на 5 евра

Последно уредено:
Да ставиш пари на играч + или - потполно е исто како да ги ставиш тие пари на рулет, на црно или црвено. Всушност на рулет е нешто подобро, маргината е 2.70, во кладилниците е поголема.

Никој, никогаш нема долгорочно да биде плус од вакви кладби. НБА статистички е покриена до совршенство, границите се поставуваат безгрешно. Во такви услови нема теоретска шанса да погодиш повеќе од 50%, а тоа значи дека долгорочно си во минус заради маргините.

Не знам како не гледате толку едноставни работи. Ова е најпроста математика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom