- Член од
- 1 февруари 2012
- Мислења
- 3.678
- Поени од реакции
- 4.208
Лош а? Гледам го фалат по летер го ставаат на листи најдобри хорор филмови 2018, рамо до рамо со Менди.Што ќе ти е? Ич не се мачи да го симнуваш.
Лош а? Гледам го фалат по летер го ставаат на листи најдобри хорор филмови 2018, рамо до рамо со Менди.Што ќе ти е? Ич не се мачи да го симнуваш.
Тој од 1977 гледај го, на Дарио Аргенто.Лош а? Гледам го фалат по летер го ставаат на листи најдобри хорор филмови 2018, рамо до рамо со Менди.
Баш! Тоа сакав и јас да го кажам. Хоророт е жанр кој има цел да исплаши, да те држи напнат, во неизвесност, да си игра со твојата психа... Целта на филмовите како овој е да згрозат, ништо повеќе. Затоа ова е далеку од хорор и ако го ставиш зборот хорор до насловот на ваков филм, е навреда за жанрот, според мене. А самите филмови се вреѓање на интелигенција.„хорори“
El CuerpoПредлог некој добар шпански филм? Го имам гледано само тој Celda 211, жанр не е толку битен, само да е содржајен да остане во мисли и после месеци од гледањето на филмот.
Не, но можам и на невидено да ти кажам.Ме глеал некој?
Прегледај го приврзокот 200648
Просек сум некој според IMDB...Не, но можам и на невидено да ти кажам.
Предлог некој добар шпански филм? Го имам гледано само тој Celda 211, жанр не е толку битен, само да е содржајен да остане во мисли и после месеци од гледањето на филмот.
La Cara OcultaПредлог некој добар шпански филм? Го имам гледано само тој Celda 211, жанр не е толку битен, само да е содржајен да остане во мисли и после месеци од гледањето на филмот.
Би ти дал 5.Просек сум некој според IMDB...
Celda 211 е одлично филмче.Предлог некој добар шпански филм? Го имам гледано само тој Celda 211, жанр не е толку битен, само да е содржајен да остане во мисли и после месеци од гледањето на филмот.