Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за која е по држава.Македонија во поволна група, ќе брка пласман на ЕП 2020
не би рекол дека ќе газиме, туку не ми е јасно за какви квалификации ќе играме со Косово ??
Доколку не се квалификуваме за ЕУРО преку квалификациите тогаш ќе играме фајнл-фор турнир во кој во полуфинале ќе играме со Косово (за пласман на ЕУРО).не би рекол дека ќе газиме, туку не ми е јасно за какви квалификации ќе играме со Косово ??
Па со оглед на тоа дека ако одиме на ЕП ќе одиме како Северна тешко е без политика да испаднеКонечно група без политика и без соседи, такви утакмици не ни требаат.
Полска не ја правете бог можеме да се надигруваме на домашен терен..
Неатрактивна и без многу пари група од телевизиски права и секако ниту еден противник од овие не може да наполни стадион кај нас, освен евентуално не дојди последно коло да решава...
Среќа малку на почеток да тргни да сме во игра и секако максимално залагање од играчите, зошто да не се надеваме на нешто позитивно.
Плејоф ќе играме.Македонија во поволна група, ќе брка пласман на ЕП 2020
не би рекол дека ќе газиме, туку не ми е јасно за какви квалификации ќе играме со Косово ??
+1Само професионализам на највисоко ниво ќе не однесе на Европско.Групата не е баш толку лесна ама можеме да се надигруваме со сите и верувам дека ќе биде така.
Не знам што виде, ама јас видов 5 домашни 5 гостински утакмици, вкупно 10Шо распоред е овај бе?..три на домашен терен и две на гости?..
Не знам што виде, ама јас видов 5 домашни 5 гостински утакмици, вкупно 10![]()