Serie A 2018/2019

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.186
Поени од реакции
18.281
Член од
16 април 2014
Мислења
7.315
Поени од реакции
11.682
Наинголан ја пушти левата нога за да изнуди фаул,а не да го повреди копуков милански. ;)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.186
Поени од реакции
18.281
Наинголан ја пушти левата нога за да изнуди фаул,а не да го повреди копуков милански. ;)
Остај за што ја пушти ногата, битното е фактички што се случи. А тоа е старт од негова страна со основа за директен црвен картон.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И Мане крена нога за да земе топка па му ја откорна фацата на Едерсон и си закачи црвен поштено.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.136
Поени од реакции
25.222
Кога подобро го гледам стартов, никако да го видам тој толку опасен старт од Биља :toe:

Уште тогаш реков, намерно беше ова од Наинголан.
Остај за што ја пушти ногата, битното е фактички што се случи. А тоа е старт од негова страна со основа за директен црвен картон.
Ти си најконтрадикторниот член во ситуацијава. Оцени во ситуацијава дека Наинголан имал намера да го повреди овој, а очигледно е дека со левата нога се обидува да ја загради топката.

А неколку страни поназад пишуваш дека тоа на Бенатија било пенал али не требало жолт зашто немал намера Бенатија да игра со рака. Те молам погледни ја уште еднаш ситуацијата да видиш како со левата рака, поточно подлактицата, намерно ја поместува за да ја блокира топката. Уште па се вадиш немал намера зашто Шчезни ќе ја прифател топката, Бенатија појма нема во таа ситуација кај е Шчезни.

Не ме сфаќај погрешно, немам ништо против Јуве. Ама да не се лажеме, ова ти е исто ко ја да ти кажам дека Реал не добивал судиска помош во Ла Лига, или па Барса кога се мачи со екипи од долен дел на табелата. Разликата е што ја сум свесен за тоа и си го признавам, додека ти за секоја ситуација во корист на Јуве глумиш експерт и фрлаш правила од ракав.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.469
Кога подобро го гледам стартов, никако да го видам тој толку опасен старт од Биља :toe:

Уште тогаш реков, намерно беше ова од Наинголан.
Па гледај на пример каде е топката а кај оди Биља :kafence:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.186
Поени од реакции
18.281
Ти си најконтрадикторниот член во ситуацијава. Оцени во ситуацијава дека Наинголан имал намера да го повреди овој, а очигледно е дека со левата нога се обидува да ја загради топката.

А неколку страни поназад пишуваш дека тоа на Бенатија било пенал али не требало жолт зашто немал намера Бенатија да игра со рака. Те молам погледни ја уште еднаш ситуацијата да видиш како со левата рака, поточно подлактицата, намерно ја поместува за да ја блокира топката. Уште па се вадиш немал намера зашто Шчезни ќе ја прифател топката, Бенатија појма нема во таа ситуација кај е Шчезни.

Не ме сфаќај погрешно, немам ништо против Јуве. Ама да не се лажеме, ова ти е исто ко ја да ти кажам дека Реал не добивал судиска помош во Ла Лига, или па Барса кога се мачи со екипи од долен дел на табелата. Разликата е што ја сум свесен за тоа и си го признавам, додека ти за секоја ситуација во корист на Јуве глумиш експерт и фрлаш правила од ракав.
Мешаш баби и жаби. Кај играта со рака намерата е битна, кај стартот и не толку. Без разлика што сакал да направи Наинголан, тој го нагазна противникот.

Како бе Бенатија намерно блокираше топка која му доаѓаше од 40 сантиметри оддалеченост, со голема брзина? Дај не ме ебавај.

Многу сте објективни, срамот со Баерн од 2017 пола фан клуб го релативизира и не го признава.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.315
Поени од реакции
11.682
Да бидеме реални она и од Јуве играч да беше немаше црвен да бараме.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.136
Поени од реакции
25.222
Мешаш баби и жаби. Кај играта со рака намерата е битна, кај стартот и не толку. Без разлика што сакал да направи Наинголан, тој го нагазна противникот.

Како бе Бенатија намерно блокираше топка која му доаѓаше од 40 сантиметри оддалеченост, со голема брзина? Дај не ме ебавај.

Многу сте објективни, срамот со Баерн од 2017 пола фан клуб го релативизира и не го признава.
Припази го моментот на 2:32, ако ти овде не гледаш намерно играње со рака тогаш јас и ти нема потреба повеќе да правиме муабет општо на тема фудбал.

И што ме заболе кур мене за пола фан клуб на Реал Мадрид. Иди расчешлај ја темата за ЛШ од таа година, прв бев што кажував дека последните два гола на Роналдо беа од офсајд.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.587
Припази го моментот на 2:32, ако ти овде не гледаш намерно играње со рака тогаш јас и ти нема потреба повеќе да правиме муабет општо на тема фудбал.

И што ме заболе кур мене за пола фан клуб на Реал Мадрид. Иди расчешлај ја темата за ЛШ од таа година, прв бев што кажував дека последните два гола на Роналдо беа од офсајд.
Он за ова викаше дека раката на Бенатија била во природна положба и дека не се судело пенал затоа што не играл намерно со рака. :icon_lol: Братот шут во гол спречи ама добро “природна“ била позицијата на раката па затоа не се свирело пенал. :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.519
Поени од реакции
87.535

Не е можно

Sent from my iPhone using Tapatalk
Лееееј хорор, да имаш една шанса у животот да се сликаш со Роналдо, и одпозади Келини ти влага со три нозе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom