Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.317
- Поени од реакции
- 18.727
Не примети, туку го процениМислам дека седеше на нивна десна страна ( Лева од на Суарез ) и примети дека ке шутира по земја , потоа улета и легна хахахахаххаха

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не примети, туку го процениМислам дека седеше на нивна десна страна ( Лева од на Суарез ) и примети дека ке шутира по земја , потоа улета и легна хахахахаххаха
А таман Стефан после грешката на Донарума помисли дека Интер е најјак у млечниот пат![]()
Догодина во четврток да играат ќе им биде премија.Ајде можеби догодина ќе играте и вие во вторник-среда па ќе осетите како е во ЛШ #хехе
?А таман Стефан после грешката на Донарума помисли дека Интер е најјак у млечниот пат![]()
Абе ајде, тоа ако е пенал ке имаш по 20 пенали на една утакмица, на сите ни е јасно дека ливерпул е светлосни години поквалитетен, ама да се жуљавиш за лактање пази немој тој вашиот средина што играше келавиот колку фаули требаше да направи за да добие жолт и тоа онака баш сељачки, си лапавте очекувани лагани 3 бода али да се жалиш на лактање као да очекуваш балет а не фудбал е мизеријаИ повторно доаѓаме до тоа, што ме цитираш за нешто што неам пишано?
Ако веќе ме цитираш, ќе испаднам глуп и ќе го продолжам муабетот, пеналите не беа непостоечки, поготово не првиот. Игра со рака имаше во вториот, првиот му заби лакт у врат пошто ако не го кренеше лактот Мане ќе го прелеташе тој капитенот, како и да се вика. Јас убаво пишав, јасно ми е дека се послаби ама сељачките стартови, буткања од позади, лактања не проаѓаат во Европа. Уствари проаѓаат на моменти, ако си дел од кремот (за жал), вака само останува слика дека тимови од Балканот се потпросечни исфрустрирани сељачишта кои сакаат да се докажат со лактање и отворени ѓонови. Едно е да играш машки фудбал, друго е да го правиш ова што го правеа вчера играчиве.
Абе ајде, тоа ако е пенал ке имаш по 20 пенали на една утакмица, на сите ни е јасно дека ливерпул е светлосни години поквалитетен, ама да се жуљавиш за лактање пази немој тој вашиот средина што играше келавиот колку фаули требаше да направи за да добие жолт и тоа онака баш сељачки, си лапавте очекувани лагани 3 бода али да се жалиш на лактање као да очекуваш балет а не фудбал е мизерија
Искрено и мене ме зачуди, не се сеќавам да примиле повеќе од 2-3 гола иако не ги пратам често
Фелипе е катастрофа во одбрана
У премиер лига имаш копачи што играат далеку по груб фудбал никаде не видов,да,го карактеризирате како сељачки фудбал туку тоа да ти било машка игра, а овие демек балкански и ајде причај ми приче...Не очекувам балет ама она што го играа играчите на Ѕвезда денес беше хаос, поготово тој капитенот што се цвикаше на терен 2 минути кога Фабињо (тој ќељавиот) му зема топка со чист старт. Нема врска, нека биде како што викаш, моето мислење е мизерија а играта на Ѕвездашите била мушка а не балетанска.
Играчиве на Ѕвезда, сфаќам дека се неколку класи под играчиве на Ливерпул ама вакви утакмици се чист доказ дека доаѓаат од селска лига кога би ги споредиле со овие топ 5 лиги. Абе ужас, удирање, мавање, фаули, па уште и се бунат за секој старт што ќе го напраат. Се осеќа немоќ и сфаќам тоа ама сељачкото излага одма на виделина.
Ваљда и Атлетико ги сметаш за селска екипа...
У премиер лига имаш копачи што играат далеку по груб фудбал никаде не видов,да,го карактеризирате како сељачки фудбал туку тоа да ти било машка игра, а овие демек балкански и ајде причај ми приче...
Инаку, ливерпул е господски клуб со дух и традиција посебно ке го издвојам пречекот и најавата на утакмицава, секако далеку по кеф ке ми е тие и наполи да поминат од колку францускиве арапи.
У премиер лига имаш копачи што играат далеку по груб фудбал никаде не видов,да,го карактеризирате како сељачки фудбал туку тоа да ти било машка игра, а овие демек балкански и ајде причај ми приче...
Инаку, ливерпул е господски клуб со дух и традиција посебно ке го издвојам пречекот и најавата на утакмицава, секако далеку по кеф ке ми е тие и наполи да поминат од колку францускиве арапи.
Не значи дека ако играчот е во катстрофална форма овај период е исто така лош играч, шо скокаш како прле одма, и Гризман и Коста се катастрофа овај месец дали тоа значи дека овие двајца се лоши играчи?Чекај, не беше според тебе Фелипе топ 3 лев бек у сфет пред некој месец? Како сеа тоа е катастрофа у одбрана?