UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека седеше на нивна десна страна ( Лева од на Суарез ) и примети дека ке шутира по земја , потоа улета и легна хахахахаххаха
Не примети, туку го процени :D. Уште пред да тргне Суарез да шутира тој легна таму, само овој не виде затоа што гледаше со главата во топката.

А таман Стефан после грешката на Донарума помисли дека Интер е најјак у млечниот пат :unsure:

Признај одвај чекаше да изгубат од Барселона иначе ќе ти пропаднеше заебанцијата,штета што не изгубија со повеќе парчиња за сеирот да имаше повеќе смисла ама ајде и вака ќе се најди нешто :D

Јас разбирам да се заебаваш кога ќе изгубат од Парма и Џенова ама од Барселона на Камп Ноу другар не е срамота да изгубиш па макар била без Меси..Барса за Интер е друга димензија,недостижен универзум во секоја смисла .

Ајде можеби догодина ќе играте и вие во вторник-среда па ќе осетите како е во ЛШ #хехе

Ајде можеби догодина ќе играте и вие во вторник-среда па ќе осетите како е во ЛШ #хехе
Догодина во четврток да играат ќе им биде премија.

А таман Стефан после грешката на Донарума помисли дека Интер е најјак у млечниот пат :unsure:
?
Друже ок е, знам кои се можностите на Интер, види вчера и денес у фк кај нив што коментирав, па и кај нас. Ти си тој што не сфаќа колку е слаб Милан и мислиш дека проблемот е само во Гатузо. Пошо ако дојде некој поасален тренер Милан скудето ќе освои.

И повторно доаѓаме до тоа, што ме цитираш за нешто што неам пишано?

Ако веќе ме цитираш, ќе испаднам глуп и ќе го продолжам муабетот, пеналите не беа непостоечки, поготово не првиот. Игра со рака имаше во вториот, првиот му заби лакт у врат пошто ако не го кренеше лактот Мане ќе го прелеташе тој капитенот, како и да се вика. Јас убаво пишав, јасно ми е дека се послаби ама сељачките стартови, буткања од позади, лактања не проаѓаат во Европа. Уствари проаѓаат на моменти, ако си дел од кремот (за жал), вака само останува слика дека тимови од Балканот се потпросечни исфрустрирани сељачишта кои сакаат да се докажат со лактање и отворени ѓонови. Едно е да играш машки фудбал, друго е да го правиш ова што го правеа вчера играчиве.
Абе ајде, тоа ако е пенал ке имаш по 20 пенали на една утакмица, на сите ни е јасно дека ливерпул е светлосни години поквалитетен, ама да се жуљавиш за лактање пази немој тој вашиот средина што играше келавиот колку фаули требаше да направи за да добие жолт и тоа онака баш сељачки, си лапавте очекувани лагани 3 бода али да се жалиш на лактање као да очекуваш балет а не фудбал е мизерија

Абе ајде, тоа ако е пенал ке имаш по 20 пенали на една утакмица, на сите ни е јасно дека ливерпул е светлосни години поквалитетен, ама да се жуљавиш за лактање пази немој тој вашиот средина што играше келавиот колку фаули требаше да направи за да добие жолт и тоа онака баш сељачки, си лапавте очекувани лагани 3 бода али да се жалиш на лактање као да очекуваш балет а не фудбал е мизерија

Не очекувам балет ама она што го играа играчите на Ѕвезда денес беше хаос, поготово тој капитенот што се цвикаше на терен 2 минути кога Фабињо (тој ќељавиот) му зема топка со чист старт. Нема врска, нека биде како што викаш, моето мислење е мизерија а играта на Ѕвездашите била мушка а не балетанска.

Искрено и мене ме зачуди, не се сеќавам да примиле повеќе од 2-3 гола иако не ги пратам често

Ваков дебакл немале јадено од на времето во Ла лига кога јадеа од Барса и Реал.
Не е таа одбрана која ја имаше Атлетико на времето пишав тука пред некое време, Годин и Хуанфран се во години, Фелипе е катастрофа во одбрана а Ариас шо го купија не ни добива шанса, се надевам само дека ова им беше лош ден.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не очекувам балет ама она што го играа играчите на Ѕвезда денес беше хаос, поготово тој капитенот што се цвикаше на терен 2 минути кога Фабињо (тој ќељавиот) му зема топка со чист старт. Нема врска, нека биде како што викаш, моето мислење е мизерија а играта на Ѕвездашите била мушка а не балетанска.
У премиер лига имаш копачи што играат далеку по груб фудбал никаде не видов,да,го карактеризирате како сељачки фудбал туку тоа да ти било машка игра, а овие демек балкански и ајде причај ми приче...
Инаку, ливерпул е господски клуб со дух и традиција посебно ке го издвојам пречекот и најавата на утакмицава, секако далеку по кеф ке ми е тие и наполи да поминат од колку францускиве арапи.

Играчиве на Ѕвезда, сфаќам дека се неколку класи под играчиве на Ливерпул ама вакви утакмици се чист доказ дека доаѓаат од селска лига кога би ги споредиле со овие топ 5 лиги. Абе ужас, удирање, мавање, фаули, па уште и се бунат за секој старт што ќе го напраат. Се осеќа немоќ и сфаќам тоа ама сељачкото излага одма на виделина.

Ваљда и Атлетико ги сметаш за селска екипа...

Ваљда и Атлетико ги сметаш за селска екипа...

Не.[DOUBLEPOST=1540421628][/DOUBLEPOST]
У премиер лига имаш копачи што играат далеку по груб фудбал никаде не видов,да,го карактеризирате како сељачки фудбал туку тоа да ти било машка игра, а овие демек балкански и ајде причај ми приче...
Инаку, ливерпул е господски клуб со дух и традиција посебно ке го издвојам пречекот и најавата на утакмицава, секако далеку по кеф ке ми е тие и наполи да поминат од колку францускиве арапи.

Карактеризиран е како сељачки и копачки ама не можеш ради 20 фудбалери у цела лига, истата лига да ја окарактеризираш како сељачка или ради 2ца такви играчи у тим цел тим да биде таков. Свесен си и сам дека ради немоќ играа прегрубо ама пак ќе кажам, можеби ете и јас претерав со постот, не сакав да навредам ама според мене така не треба да се претстави една екипа. Тука немав намера да ја омаловажам величината на Ѕвезда, сепак се некогаш Европски Првак што е за почит. Секако, за почит е и тоа што се дел од ЛШ.

Не губи надеж, можеби и твојот клуб ќе помине. Сепак освоиа бод велик као куча против Наполи во Белград.

Чекај, не беше според тебе Фелипе топ 3 лев бек у сфет пред некој месец? Како сеа тоа е катастрофа у одбрана?
Не значи дека ако играчот е во катстрофална форма овај период е исто така лош играч, шо скокаш како прле одма, и Гризман и Коста се катастрофа овај месец дали тоа значи дека овие двајца се лоши играчи?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom