UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Со онаа Франција и Столе Димитриевски ќе освоеше. Секогаш е киксер Лорис, не го правдај.
за кур ми е да го правдам :D само ти кажувам што гледав, не ти држи вода баш муабетов, без зрелост на гол светско првенство не се освојува.

Витсел е ептен погоден трансфер на Дортмунд.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Супер е. Ептен им се погоди. Ја диригира играта и убаво им дојде на Дортмунд покрај Ројс да имаат уште еден таков лидер во тимот покрај тие млади играчи што ги имаат. Еве и Брун Ларсен им се погоди супер кој играше во 4-та лига и беше позајмуван пола сезона во Штутгарт каде што не се изнаигра. А сезонава јако му тргна и веќе им стана стартер. И Хакими игра многу добро. Дури подобар е од Шмелцер и би требало да продолжи да игра прва постава.

Играчиве на Ѕвезда, сфаќам дека се неколку класи под играчиве на Ливерпул ама вакви утакмици се чист доказ дека доаѓаат од селска лига кога би ги споредиле со овие топ 5 лиги. Абе ужас, удирање, мавање, фаули, па уште и се бунат за секој старт што ќе го напраат. Се осеќа немоќ и сфаќам тоа ама сељачкото излага одма на виделина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom