UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Тхе Марија - супер гол, жсп да не го бањаат...

Играчиве на Ѕвезда, сфаќам дека се неколку класи под играчиве на Ливерпул ама вакви утакмици се чист доказ дека доаѓаат од селска лига кога би ги споредиле со овие топ 5 лиги. Абе ужас, удирање, мавање, фаули, па уште и се бунат за секој старт што ќе го напраат. Се осеќа немоќ и сфаќам тоа ама сељачкото излага одма на виделина.
Абе они се класи под Ливерпул ама такви два пенала не се судат ни во нивна втора лига. Срамота за судијата.

Абе сите очекуваа Ѕвезда да биде главна тема вечерва ама изгледа Патетико повеќе го јаде.

Абе они се класи под Ливерпул ама такви два пенала не се судат ни во нивна втора лига. Срамота за судијата.

Јас што пишав, со што ми реплицираш:facepalm: Ај да ја продолжиме „низата“...

A cenata na naftata sto ripna sto praime?

Јас што пишав, со што ми реплицираш:facepalm: Ај да ја продолжиме „низата“...

A cenata na naftata sto ripna sto praime?
Па кењаш по играчи кои се класи послаби зошто направиле безопасни фаули на средина на терен а не кењаш за два непостоечки пенали за семоќниот Луиверпул кој и без нив ќе го добиеше мечот.

Кај е стефи сеа да го прокоментира бушењево на Атлетико

Тука сум јас секогаш, не се кријам како некој глуфци кога екипата им губи[emoji6] не го гледав натпреварот во локалот кај шо бев Барса беше пуштена, и поарно шо не гледав.
Очекував кикс кај Дортмунд ама не 4 парчиња, секоја чест за Фавре како ги има стегнато оваа сезона кинат.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Па кењаш по играчи кои се класи послаби зошто направиле безопасни фаули на средина на терен а не кењаш за два непостоечки пенали за семоќниот Луиверпул кој и без нив ќе го добиеше мечот.

И повторно доаѓаме до тоа, што ме цитираш за нешто што неам пишано?

Ако веќе ме цитираш, ќе испаднам глуп и ќе го продолжам муабетот, пеналите не беа непостоечки, поготово не првиот. Игра со рака имаше во вториот, првиот му заби лакт у врат пошто ако не го кренеше лактот Мане ќе го прелеташе тој капитенот, како и да се вика. Јас убаво пишав, јасно ми е дека се послаби ама сељачките стартови, буткања од позади, лактања не проаѓаат во Европа. Уствари проаѓаат на моменти, ако си дел од кремот (за жал), вака само останува слика дека тимови од Балканот се потпросечни исфрустрирани сељачишта кои сакаат да се докажат со лактање и отворени ѓонови. Едно е да играш машки фудбал, друго е да го правиш ова што го правеа вчера играчиве.

Мора да се испоштува потегот на Броз. Легна позади живиот ѕид и спаси потенцијален гол :pos: каква петарда еј!
44783403_180791766132241_2352907703224893440_n.jpg

Мора да се испоштува потегот на Броз. Легна позади живиот ѕид и спаси потенцијален гол :pos: каква петарда еј!
44783403_180791766132241_2352907703224893440_n.jpg
Мислам дека седеше на нивна десна страна ( Лева од на Суарез ) и примети дека ке шутира по земја , потоа улета и легна хахахахаххаха

А таман Стефан после грешката на Донарума помисли дека Интер е најјак у млечниот пат :unsure:

Тука сум јас секогаш, не се кријам како некој глуфци кога екипата им губи[emoji6] не го гледав натпреварот во локалот кај шо бев Барса беше пуштена, и поарно шо не гледав.
Очекував кикс кај Дортмунд ама не 4 парчиња, секоја чест за Фавре како ги има стегнато оваа сезона кинат.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Искрено и мене ме зачуди, не се сеќавам да примиле повеќе од 2-3 гола иако не ги пратам често

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom