Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го суспендураја оти додека траела утакмицата наводно го вреѓал и на крај му рекол нешто контраверзно и кога паднал голот за инает на судијата ја барал камерата да прослави. Не е баниран поради прославата.![]()
From the head of ca **o to the fourth man: you don't get expelled.
Let's get in front of the camera, screaming goal: get expelled.
Here is the ITALIAN FOOTBALL IN 2 Photos.
Aludirav deka chovekot ja eba karierata so povredi i sea vakva glupost.. a ne deka e biten faktor.^ Голем удар врз Италијанскиот фудбал
Jas mislam deka rosi e najmaleroznio fudbaler vo svetot na fudbalot , covekot da nema ic sreka .Aludirav deka chovekot ja eba karierata so povredi i sea vakva glupost.. a ne deka e biten faktor.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Вистина е допингот. Сеа ќе се вади на лекој и рехабилитација. Страшно глуп човекhttp://fudbal.hotsport.rs/2018/09/2...ping-kontroli-sledi-jednogodisnja-suspenzija/
Ima li vistina u ova???
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Не можеш ни на тоа да се вадиш денес, си имаш листа кои лекарства ти се дозволени за било каков проблем и да имаш а ако има потреба за нешто повеќе, треба да се известат соодветните органи, па да добиеш дозвола, бла, бла.Вистина е допингот. Сеа ќе се вади на лекој и рехабилитација. Страшно глуп човек
Чист.каков пенал свирна ...
![]()
pa realno cist penal bese, zasto topkata bese upatena kon ikardi, ovoj dovolno smeni pravec i go uspori dvizenjeto na istata ... so raka.каков пенал свирна ...
![]()