Фан Клуб: Интер

mojot covek brozgara :kafence:
u vtoro realno gi potepavme, ne sfakam zasto vaka ne gi otvarame natprevarite, gi utepaa u vtoro, zasluzivme i poise od 1 gol, narocito ne gol u ebanata 93ta.
Pak se vadi spaleti mamu mu jebem, nek se vadi vaka i u naredni 15 utakmici, neam nisto protiv.

ne, seriozno, onie prvi 45 minuti sea i nikad veke, ova od vtoro poluvreme se bara, nema sto da se povlekues da taktiziras protiv mrtvive ekipi ebate, ekdal i bareto im igraa be, ne smeese i tuka bodovi da se gubat, otidoa site dzokeri.

Спалети изгледа црвен доби затоа што прослацуваше како нездрав што повторно му спасија г'з во продолжение.

mojot covek brozgara :kafence:
u vtoro realno gi potepavme, ne sfakam zasto vaka ne gi otvarame natprevarite, gi utepaa u vtoro, zasluzivme i poise od 1 gol, narocito ne gol u ebanata 93ta.
Pak se vadi spaleti mamu mu jebem, nek se vadi vaka i u naredni 15 utakmici, neam nisto protiv.

ne, seriozno, onie prvi 45 minuti sea i nikad veke, ova od vtoro poluvreme se bara, nema sto da se povlekues da taktiziras protiv mrtvive ekipi ebate, ekdal i bareto im igraa be, ne smeese i tuka bodovi da se gubat, otidoa site dzokeri.
И мене не ми е јасно зошто играме лузерски...
Против малите екипи мора да се оди на гол од прва минута, офанзивно и со повеќе самодоверба.

Задоволен сум од прикажаното денес, видовме дека тимот има квалитет, а оваа победа дефинитивно треба да го врати победничкиот менталитет кај тимот.

42293499_10157880762818696_4179454927963160576_n.jpg

И мене не ми е јасно зошто играме лузерски...
Против малите екипи мора да се оди на гол од прва минута, офанзивно и со повеќе самодоверба.

Задоволен сум од прикажаното во второ денес, видовме дека тимот има квалитет, а оваа победа дефинитивно треба да го врати победничкиот менталитет кај тимот.
У прво бевме криминал, во второ разлика ден и ноќ, чисто да ни исцртаат дека може многу боље. Ама да не се летаме у облаци, и лани вака ќе изиграа, 5 гола им дадоа на овие, и на удинезе, и дома сасуоло 1-3 ги победи.
Не се знае на што си со ќељавиов, она што го изиграа у прво многу говори за проблемите со кои се соочува тимов, и релацијата играчи - спалети.
Коа сме кај последново, со наинголан не се поздравија, се одминаа, не се сјајни баш работиве на тој план очигледно.

Pa ofsajd bese, nema sto da se bunime, na start od akcija bese ofsajd zatoa e var-ov, ne smeese igrata da prodolzi zasto ako ne se lazam, diambrosio bese toj sto bese u ofsajd a ja primi topkata ...
A i bolje, ne zasluzuvame gol, ja neznam kako planiraat so vakva igra da vrzat serija na pobedi, moze na sreka ke tepaat edna dve, ama nisto ne garantira vakviot fudbal, t.e. garantira losi rezultati samo i nekonstantnost.

Sigurno u glavata na spaleti ne se vrti vakva igra, ama ocigledno e deka igracive voopsto ne se vklopeni u negoviot sistem i zamisli, a koga nemozes i posle godina ipol da go nametnes toa se znae koe scenario se nadzira.[DOUBLEPOST=1537644238][/DOUBLEPOST]
ponistija lani, so atalanta, za faul.
Ne se praete naudreni sea, znaci se bunite za cist ofsajd, ne ste mi jasni.
Да,поништија.Ама свирнаа и пенал за 2-3 кој што Дибала го промаши.Се разбира,пеналот беше непостоечки

Проблемот е што ВАР не важи секогаш и за секого.
Без разлика што денес ни поништи 2 гола, се е правилно.

САмо прашањето е зошто минатите кола кога имаше вакви ситуации притив нас не се гледаше ВАР снимка, ситуации поради кои сме оштетени за бодови...

Јебига, не треба да се доведуваме во ситуација да даваме само по 1 гол и да зависиме од судиска одлука вон наша корист.

Идеш и ги бомбардираш со голови да не знаат на која страна да бегаат. Па и некоја судиска грешка да се деси пак со 3 бода ќе си одиме. Вака во секој меч влегуваат со ментална припрема да не изгубат, погршен пристап, место да влезат и да атакуваат на 3 бода како да е финале и да нема поправен меч. Ни фали победнички менталитет, не е проблемот ни до тренер ни до играчки кадар, иако и тие сносат дел од вината за некои потези.

Дечки, факт е дека играме шашаво во голем дел од стартот на сезонава, но ме радува фактот што играчите не се откажуваат до последен момент, и до последен свиреж, тоа е таа желба што јас сакам како фан да го видам кај играчите, затоа и досега се воздржувам да ги искритикувам.

Единствен кој треба да се икритикува моментално е само Спалети, затоа што не успеа да ја пронајде добитната формација со која можеме лесно да ги добиеме малите екипи.

Инаку се плашам од судиите во Италија, денеска беше чист пример како е кога ќе проработи ВАР, и како е кога сакаат да ти поништат гол кога има најмал сомнеж, поништија гол после сто додавања, за претходен офсајд, а на натпреварот со Парма чист пенал не ни досудија, освен тоа според Газета Дела Спорт, имаше и пасивен офсајд за голот на Димарко, за пеналот на Сасуло и да не зборам, уште памалце за недосудениот пенал над Асамоа.

Според Газета дела спорт, моментално во овој старт на сезоната Интер е најоштетената екипа во Италија од судиите(ВАР).

Mora Spaleti da menuva formacija, ne moze so krila da igrame zaso ne postojat. 4-3-1-2 bi bilo optimalno mislam, broz-vesino-valero, pred niv Radja I vo napad Ikardi so Pero/Keita/Lautaro. Ne mozeme so dvajca vo sredina, ultra nekreativna e a krilata skroz neupotreblivi.

Baska sto kur mu bese na Spaleti u prvo, Kandreva levo Politano desno...... Otkako Im gi smeni poziciite vo vtoro odma pocnavme podobro.

I da, raka mu davam na Spaleti sto go sedna na klupa Perisic, ne postoi sezonava deckoto.

Mora Spaleti da menuva formacija, ne moze so krila da igrame zaso ne postojat. 4-3-1-2 bi bilo optimalno mislam, broz-vesino-valero, pred niv Radja I vo napad Ikardi so Pero/Keita/Lautaro. Ne mozeme so dvajca vo sredina, ultra nekreativna e a krilata skroz neupotreblivi.

Baska sto kur mu bese na Spaleti u prvo, Kandreva levo Politano desno...... Otkako Im gi smeni poziciite vo vtoro odma pocnavme podobro.

I da, raka mu davam na Spaleti sto go sedna na klupa Perisic, ne postoi sezonava deckoto.
3-4-1-2 neli moze
skrinar devrij miranda
vrsaljko-vesino-brozovic-asamoa
naingolan
martinez-icardi

i mislam deka e redno perisic malce da iskulira na klupa tipot e vo nekoj film deka mu nema zamena i si go ladi k*rot na terenot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom