Фан Клуб: Интер

Епа репликата на сладоледот на коментарот беше како да се однесва на Врсаљко, небитно :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
na asamoa mislev normalno, posto e bivsi juventas.. si znaat oni ne se sekiraj ti

abe tehnicki, i so ikardi istoto se desi, pa gi dobi pak fanovite.
ama ovoj dzabe zbori, ne e ni na ls spisok, a i spaleti ic ne go igra, iako moze da go proba cisto radi faktot sto momentalno sredinata dosta potfrla, narocito na onaa pozicija kade se tenki, 10kata.

Убаво рече, технички. Со МАЛА разлика што Мауро до издавањето на книгата се наметна како лидер во тогашниот Интер, и што после инцидентите се извини одма. А овој мрсул лани се влечеше по терен, единствено што направи е промаши 3 зицери сам пред голман и цело лето јадеше гомна колку не чини италјанската лига. И откако виде дека никој не сака да го купи, сакал да се наметнува и се извинува. Too late.

Убаво рече, технички. Со МАЛА разлика што Мауро до издавањето на книгата се наметна како лидер во тогашниот Интер, и што после инцидентите се извини одма. А овој мрсул лани се влечеше по терен, единствено што направи е промаши 3 зицери сам пред голман и цело лето јадеше гомна колку не чини италјанската лига. И откако виде дека никој не сака да го купи, сакал да се наметнува и се извинува. Too late.
edna do dve dobri partii, ili nosenje na pobeda, ke vidis kako ke go smenat raspolozenieto kaj navivacite, ne e deka napravil kojznae sto neoprostivo, ikardi na primer direktno udri na ultrasite so zakana pa eve se opravi iako go svirea sekoja utakmica.
Zboram za hipoteticka situacija, inace sansite toa da se sluci se minimalni i najverojatno vo januari ke zamine, treba prakticno cudo da se desi, prvo da dobie sansa od keljaviot, koj slabo rotira, a potoa i da izgazi ovoj na teren.

Дамбо кандрема политано
Чао интер све ти ебам!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Види го бе каков состав вади... :facepalm::facepalm::facepalm:

Inter (4-2-3-1): Samir Handanovic; Danilo D’Ambrosio, Joao Miranda, Milan Skriniar, Kwadwo Asamoah; Matias Vecino, Marcelo Brozovic; Matteo Politano, Radja Nainggolan, Antonio Candreva; Mauro Icardi

Спрема досегашнава игра квотата за кец треба да е 1.8
Фаќаме топка и испуцуваме напред ја дуваме.Ко 0-0 да чуваме

Како не му се смачи на Спалети ваков фудбал да форсира... значи ми се повраќа кога гледам, секој напад (ако може така да се нарече) е ист како предходниот, барај ги крилата и рокај ја внатре може ќе го погоди Икарди... тумор на мозок ќе добијам од ова, 30 вакви утакмици од лани имам изгледано. Не се трпи веќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom