Фан Клуб: Интер

За Јуве ова ќе го поништеше, секако.Абе мрш таму и фудбал и се.По 5-10 години бетер од македонска лига ќе биде лигава.

golot padna posle 30 sekundi od situacijata na koja dodelija ofsajdi kaj gledea sudite 30 sekundi ?

Pa ofsajd bese, nema sto da se bunime, na start od akcija bese ofsajd zatoa e var-ov, ne smeese igrata da prodolzi zasto ako ne se lazam, diambrosio bese toj sto bese u ofsajd a ja primi topkata ...
A i bolje, ne zasluzuvame gol, ja neznam kako planiraat so vakva igra da vrzat serija na pobedi, moze na sreka ke tepaat edna dve, ama nisto ne garantira vakviot fudbal, t.e. garantira losi rezultati samo i nekonstantnost.

Sigurno u glavata na spaleti ne se vrti vakva igra, ama ocigledno e deka igracive voopsto ne se vklopeni u negoviot sistem i zamisli, a koga nemozes i posle godina ipol da go nametnes toa se znae koe scenario se nadzira.[DOUBLEPOST=1537644238][/DOUBLEPOST]
За Јуве ова ќе го поништеше, секако.Абе мрш таму и фудбал и се.По 5-10 години бетер од македонска лига ќе биде лигава.
ponistija lani, so atalanta, za faul.
Ne se praete naudreni sea, znaci se bunite za cist ofsajd, ne ste mi jasni.

Многу јако беше ова хаха, вратија назад 50 додавања за да најдат нешто нерегуларно. Јувентус да беше ќе го дуплираа голот :D

Само ај, можда услуга ни прави ако го шутнат Спалети зошто 45 минути ебена акција немаме направено.

Поколенија да му трпат на тој што му текна дека интер може со крила да игра!
Све да му ебам!

Италија моментално нема судии, најискрено ви кажувам, овие пички таму се влезени да судат со врски од мафијата!

Времето ќе покаже, кај и да е има да пукне пак, тогаш пак нека се вадат на морати и компанијата.

Замислете, во 4 натпревари ни имаат скинато најмалце 6 бода. Кога се работи за Интер да добива, изгледа ВАР-от не работи, само ако е очигледна работава. Замислете 2-3 пенали не ни имаат судено досега на само 4 натпревари, а со ист критериум на Сасуло им досудија пенал.

Никој неможе да ме убеди дека ова не организирана хајка.

Еве денеска вратија 2-3 минути пред акцијата само и само да го поништат голот хахаха, не ми се верува.

Инаку не се правете поштени курви, бидејќи во Италија ваквите ситуации можат да го решат натпреаварот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom