It's Always Sunny in Philadelphia!

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Потајно се надевам дека ова со Денис им е само фора и ќе го има повеќе отколку што викаат :coffee:

Веќе кажаа дека ќе го има во ПОВЕЌЕТО од епизодите и дека начинот на кој се враќа во серијата ќе е hilarious.
Ми е јак фактот што Mac станува ripped при отсуство на Денис (нели Денис го дрогираше потајно :D).

Ха ха, пак го икористија овој совршен редослед на четири кратки збора кои многу прецизно го опишуваат поголемиот број на estrogen-driven мажи во денешно време.

Ги претепаа децана бе :pos:

Мнооогу лоша епизода оваа со Чарли :cenzura:
И епизодата со лажните сеќавања не беше некако во склоп на Sunny шмекот... Повеќе како за Community делуваше.
Има hits and misses сезонава, ама пак би ги гледал порадо од било што од страна на комедија. :love:

Да, глупа беше малку епизодата, односно недоволно смешна. 2 пати дали се насмеав.

Ќе може некој да ми пушти торент од 13 сезона по ПП (доколку може со титлови)?

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
denis mi e zapostaven malku sezonava, mi fali negovio lik
iskacanjeto na mac od closetot za tatko mu bese epsko

Страшно добра серија, до кај десетта сезона стигнав некаде и ја оставив пред две години ама кај и да е ќе си продолжам. Најјака епизода ми беше кога нешто тргнаа низ шума дали за Вегас или не знам што па им се сјеба колата, а и јаки им се епизодите кога ги играат нивните игри. Све у свему многу јако нешто, а и ќе заборавев, се газам од смеење на епизоди кај што праат теории како се десило нешто, знам имаше една со мајките кога живеат во иста куќа :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom